To je to što me zanima!

Benedict Cumberbatch očekuje treće dijete sa ženom Sophie

Oni su inspiracija. Dodaju nešto mom poslu, a ništa ne oduzimaju, ispričao je glumac Benedict Cumberbatch kako mu je očinstvo pomoglo s glumačkom karijerom
Vidi originalni članak

Zvijezda britanske serije 'Sherlock' Benedict Cumberbatch (41) i njegova supruga, kazališna redateljica Sophie Hunter (40) očekuju njihovo treće dijete, piše američki Channel 24. Sophie se ispod žute haljine na jučerašnjoj dodjeli televizijske nagrade Emmy nazirao mali trudnički trbuh, a par je izgledao presretno. 

Benedict i redateljica su vijest o trudnoći saznali 18 mjeseci nakon rođenja njihovog drugog sina Hala (1). Inspiracija za ime im je bio nadimak engleskog kralja Henryja V. kojega mu je dao književnik William Shakespeare. Sophie je rodila sina u luksuznoj londonskoj bolnici Portland u kojoj je cijena soba 1200 funti (oko 10.000 kuna) po noći. 

Supružnici su prvog sina Christophera (3) dobili u lipnju 2015., četiri mjeseca nakon što su se vjenčali na Valentinovo. Cumberbatch je svojedobno ispričao kako mu je očinstvo pomoglo s glumačkom karijerom. 

- Puno ljudi, posebno žena, stari. Roditeljstvo tada zaista utječe na njihovu karijeru, no čini ju boljom - istaknuo je glumac. Dodao je da zna kakako je u jako privilegiranoj poziciji u svojoj karijeri, ali da svatko, iako je u izazovnom razdobolju u svom životu, vuče snagu od djece. 

- Oni su inspiracija. Dodaju nešto mom poslu, a ništa ne oduzimaju - zaključio je Cumberbatch. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Demetra 19.09.2018.

    Izvrstan glumac, jedino što izgleda kao križanac između aliena i ribe.

  • Trolls 19.09.2018.

    Odličan glumac...

Komentiraj...
Vidi sve komentare