To je to što me zanima!

Beogradski Kinez 'prodaje' Sevin nastup u Brčkom?

Pjevačici će za nastup platiti 30.000 eura. Aktivisti traže da se tim novcem pomogne penzionerima. Iz Grada demantiraju pregovore sa Kinezom
Vidi originalni članak

Cijelu su noć uporno lijepili plakate po Brčkom. Aktivisti pokreta građana “Dosta” uz podršku nezavisnog magazina “CtrlX.info” i internet-portala “InfoBrčko” izradili su plakate: “Pomozimo penzionerima, a ne Severini” i “Gore vlada - Dole Severina - pomozimo studente, nezaposlene i penzionere!” Ljutiti su na brčanske vlasti, koje nakon lokalnih izbora još nisu formirale vladu distrikta niti su izglasali proračun. No za devetu obljetnicu distrikta isplanirali su potrošiti oko 730.000 kuna. Za nastup naše pjevačice platit će navodno 220.000 kuna.
-  Priča se da je Kinez iz Beograda dogovarao Sevin nastup. Ništa nam nije jasno. Zar nije njen menadžer Tomislav Petrović? - pitaju se iz portala “InfoBrčko”. Iz Grada demantiraju da će toliko platiti Severinu. Tvrde da još pregovaraju, ali ne sa stanovitim Kinezom, već s 'poznatom agencijom’.

SEVE KAO BOEMKA
Severina je nedavno na SeveFanClubu objavila svoje ekskluzivne fotografije koje je snimila njena prijateljica i suradnica Biljana Gaurina. Snimala je za potrebe 'Formasane' i nazvane su 'Senzualna Severina'. Sada je u suradnji s Viktorom Dragom pjevačica snimila nove slike za video spot 'Tridesete'. Ponovno ih je ekskluzivno ustupila SeveFanClubu. 'Boemska Severina' ovog puta se snimala za časopis 'Klik' i za 'book' albuma 'Zdravo Marijo'. Seve i Drago surađivali su i u prosincu. Napravili su fotosessionu za novi Volkswagenov kalendar u kojem pjevačica na sebi ima samo šarene vrpce iz cvjećarnice.

>>> Cijelu fotogaleriju pogledajte na stranicama Severininog kluba obožavatelja

   

Idi na 24sata

Komentari 15

  • opera 07.02.2009.

    ako ce itko imat lagan porođaj,to ce bit ona! nakon sta se opalila s pola Hrvatske,moze rodit troje dice u isto vrime!

  • nea-zg 06.02.2009.

    hahha,bas mi je drago da prosvjeduju zbog njenog dolaska,kaj je ona sa svojim nekim pjevackim umijecem zasluzila 226 000 kn za neki nastup?????fuj.

  • ćiribićka 06.02.2009.

    ševa

Komentiraj...
Vidi sve komentare