To je to što me zanima!

Bernardu je basist u novoj godini ukrao prvu Nininu pusu

SRETNO ZALJUBLJENA Pjevačicu na beogradskom koncertu iz prvih redova gledao njezin suprug Bernard Krasnić. No, prvu pusu u novoj dobila je od basista na bini...
Vidi originalni članak

Glazba nema granice i ne znam zašto bi se netko ljutio što sam pjevala u Srbiji, izjavila je Nina Badrić (38) srpskom Pressu. Pjevačica je Novu godinu dočekala radno u foajeu Sava centra u Beogradu. Ondje je u velikoj dvorani u travnju 2009. imala prvi veliki koncert u Srbiji pa je pjesmom, kaže, htjela zahvaliti obožavateljima. Sa Željkom Joksimovićem (38) i Natašom Bekvalac (30) zabavljala je tisuću ljudi, a srpski mediji pišu kako su joj za novogodišnji nastup platili 180.000 kuna.

Nina je pjevala i na reprizi dočeka, a iz prvih redova zaljubljeno ju je gledao suprug Bernard Krasnić (31). Poslije koncerta izgrlio ju je i izljubio, a pjevačica se našalila kako je prvu pusu u 2011. godini ipak dobila od drugog muškarca.

- Svake godine, ako radim, prvo izljubim basista jer mi je najbliži frajer na pozornici - kroz smijeh je rekla Nina.

Pjevačica i ugostitelj krajem 2009. objavili su kako se rastaju poslije tri godine braka, ali pomirili su se lani u travnju. Sad su sretniji nego ikad, a Nina je nedavno otkrila kako bi što prije voljela postati majka.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • rebeka 03.01.2011.

    naši pjevači se prodaju besramno po srbiji jer ih u hrvatskoj ne žele platiti...i to redom svi iz spota Moja domovina-čast izuzecima!mislim da mi je ipak dno dna Teraza Kesovija koja nas je svih obasipala sa svojim izjavama o bajnom dubrovniku i kako su joj do temelja srbi srušili kuću a sad peva po srbiji...licemjerno i fuj...još samo ako ode i Oliver koji je rekao da nema šanse da ikada tamo ode...no dobro čovjek ima para pa možda i zaista bude od riječi..ali ovi ostali su mi svi bljak jer bi prodali i mamu za lovu! odvratno!

  • yumma 03.01.2011.

    baš se ugojila!

  • vladimir-vu 03.01.2011.

    nesekiram se ja za nju sveona njih može izdržat,komad je to

Komentiraj...
Vidi sve komentare