To je to što me zanima!

Bernie će tužiti Slavicu da bi dobio natrag milijarde?

Slavica čuva imovinu svog supruga na offshore računima u Lihtenštajnu i Jerseyu. Bernie bi ipak mogao tužbom doći do većine tih sredstava
Vidi originalni članak

Bernie Ecclestone (78) i Slavica stišali su nakratko nagađanja o svom razvodu pojavivši se nedavno zajedno u Beogradu. Ipak, čini se da šef Formule 1 nije zaboravio da ga je Hrvatica htjela zauvijek napustiti. Kako prenose britanski mediji, angažirao je odvjetnicu Helen Ward, koja se specijalizirala za slavne razvode.
- Bernie će možda tužiti suprugu kako bi dobio natrag svoj novac. U tom slučaju bi mu ona morala platiti jednu od najvećih odšteta u povijesti - otkriva izvor blizak odvjetnici. Ward je u svom prošlom slučaju uspjela klijentici osigurati isplatu od oko 380 milijuna kuna, od čega je većinu sredstava bilo na offshore računima, kao što je to slučaj i s imovinom koju je Bernie prenio na Slavicu. Britanac je tijekom njihova braka na nju prepisao oko 20 milijardi kuna kako bi izbjegao engleske poreze. Odvjetnicu Ward angažirao je i Guy Ritchie kojem je osigurala razumnu odštetu od Madonne. Razni stručnjaci predviđaju kako bi Slavica Ecclestone (50) na kraju mogla dobiti oko 8 milijardi kuna.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • cavata 24.01.2009.

    slavica je u rijeci živila u stanu bez wc,nadam se da će poslje razvoda barem imati pristojan stan...

  • xxx1 23.01.2009.

    što ih misli u grob odniti

  • RastaManFan 23.01.2009.

    Ona je jos mlada, zeljna mladje krvi...sta ce joj starac...s njim je zbog love..pitam se koliko ga je puta prevarila dok su u braku?

Komentiraj...
Vidi sve komentare