To je to što me zanima!

Bernie Ecclestone (89) postaje otac po četvrti put: Stiže sin!

Kao roditelji, imamo samo jednu želju - da nam se dijete rodi zdravo, rekao je par. Bernie Ecclestone je, inače, otac kćeri Petre, Tamare i Deborah, a ima i petero unučadi...
Vidi originalni članak

Milijarder Bernie Ecclestone (89) postat će otac po četvrti put. Njegova supruga Fabiana Flosi (44) je trudna, piše Daily Mail. Paru bi se prvi sin trebao roditi u srpnju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Par je vijest potvrdio za njemačke medije. 

- Kao roditelji, imamo samo jednu želju - da nam se dijete rodi zdravo - rekli su. Ecclestone je, inače, otac troje djece, a ima i petero unučadi. 

Bernie je trenutačno na svom imanju u Brazilu, na kojemu se izolirao zbog korona virusa. 

Bernie iz prvog braka s Ivy Bamford ima kćer Deborah (65). Bio je u braku sa Slavicom Ecclestone (61) od 1985. do 2009. S njom ima kćeri Tamaru (35) i Petru (31). Tri godine nakon razvoda od Slavice, oženio je Fabianu. 

Par se znao godinama prije nego su se 'spetljali', ali njihov odnos je bio čisto profesionalan. Tek nakon Berniejevog razvoda, počeli su svoju romansu nakon što su se našli na istom krstarenju Hrvatskom. 

Idi na 24sata

Komentari 199

  • brocker 04.04.2020.

    vic godine..taj mora popiti viagru,ako hoće pogodit pisoar

  • Cirenac 03.04.2020.

    Pošto je on u 89 godini, za svaki slučaj to bi trebalo prenačiniti.

  • mučki_provokator 03.04.2020.

    Mama volim našeg susjeda, udat ću se! Kćeri mogao bi ti biti tata! Mama al godine nisu važne! Nisi me dobro shvatila kćeri moja!

Komentiraj...
Vidi sve komentare