To je to što me zanima!

Bernie je Slavici kupovao bureke, a Fabiani cvijeće...

PAŽLJIVI ECCLESTONE: Dok ga je pola stoljeća mlađa djevojka čekala na jahti Petari, usidrenoj u trogirskoj luci, šef Formule 1 šopingirao na tržnici
Vidi originalni članak

Kao i obično, Bernie Ecclestone (79) ustao je rano ujutro i otišao u nabavku. Njegova djevojka, Brazilka Fabiana Flosi, čekala ga je na jahti dugoj 60 metara, usidrenoj u trogirskoj luci. Bernie je na tržnici Fabiani kupio cvijeće. Britanac je prema svojim ženama uvijek bio pažljiv. Ljetujući prije dvije godine s bivšom suprugom Slavicom, otišao je u zadarsku slastičarnicu Jazine po bureke sa sirom. Bernie se već godinama odmara na Jadranu i bez pratnje šeće gradom. Nakon što se s trogirske tržnice vratio na jahtu, isplovio je iz luke. Nagađa se da ide na Hvar. Ecclestone je godinu dana u vezi s Fabianom. Upoznao ju je u Brazilu, gdje je radila kao dopredsjednica marketinga Formule 1. Za nju kaže da je jednostavna djevojka. Od Slavice, za koju je govorio da je ljubav njegova života, rastao se 2008. Lani je rekao da nije siguran želi li mu Slavica sreću kao on njoj jer uopće ne komuniciraju.

BERNIE OSOBNO BIRAO JASTOGA
Iako ima profesionalnoga kuhara na jahti, Bernie najviše vjeruje svom ukusu. Već tradicionalno otišao je prijateljici Aniti Ujaković u trgovinu Octopus u Kaštel Starome te kupio ribe, školjke i rakove za večeru. Najdraži bureci su mu oni iz zadarske slastičarnice Jazine.

BERNIE I FABIANA ŽIVE S NJEZINOM MAJKOM...
Britanski milijarder kupio je stan iznad ureda u Londonu. U njemu već deset mjeseci žive Fabiana i njezina majka, koju je Bernie osobno pozvao da se useli k njima.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • grof_dracula 08.08.2010.

    hehe mlađe je slađe, bernie je car :) čini se kao normalan covjek a mala je samo za mrdanje ocito sta ce sad pod stare dane traziti ljubav, dok nađe umre vec koliko je star :)

  • Morchich_RI 08.08.2010.

    uživaj Bernie! izliži ih sve po redu :))

  • gusterica 08.08.2010.

    Žao mi je sto su se rastali i što ih više nećemo sretati zajedno po dalmatinskim ulicama!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare