To je to što me zanima!

Bernie na zaručničkoj zabavi kćeri Petre sjedio sa Slavicom

Na zabavi organiziranoj povodom zaruka mlađe kćeri Bernieja Ecclestona, Petre, pjevala je Rihanna. Za pola sata pjevanja zaradila je oko 2 milijuna i 80 tisuća kuna
Vidi originalni članak

Rihanna je iz Pariza doletjela u London kako bi pjevala na zabavi organiziranoj povodom zaruka Petre Eccleston (22) i njezina zaručnika Jamesa Stunta (26). Pjevačica je nakon nastupa, koji je trajao pola sata, i šest otpjevanih pjesama zaradila oko 2 milijuna i 80 tisuća kuna. Njezin nastup bio je iznenađenje mladencima, a barbadoška pjevačica nije se željela fotografirati i odmah nakon nastupa je napustila zabavu. Na luksuznoj zabavi od tristo gostiju, između ostalih, bili su i princeza Beatrice i njezin dečko Dave Clark te tajkun Nick Candy. Nepoznati izvor otkrio je da je zabava održana u velikom šatoru s prekrasnim pogledom i osvijetljenjem.

- Soba za goste, u kojoj je bilo posluženo piće, bila je potpuno bijela s bijelim ružama, a konobari, odjeveni u crno, nudili su šampanjac. Druga soba je bila potpuno crna. Dekoracije su bile crne kao i zidovi, isticale su se samo crvene ruže. Bilo je prilično spektakularno - otkrio je jedan od gostiju.

Čelni čovjek Formule 1, Bernie Ecclestone, navodno je zbog djece sjedio za stolom zajedno s bivšom suprugom Slavicom (52).

Idi na 24sata

Komentari 53

  • istina52 09.05.2011.

    ...... što znači biti zaručnica, pravno ništa, dobiješ neki zlatni prsten ili dijamantksi te nakon toga postaneš zaručen, svašta, pa zašto treba čekati da nakon zaruka sljedi vjenčanje te ovakve pripreme za ceremonijal zaruka, ustvari nije mi jasno što se slavi!

  • 09.05.2011.

    Ima se, moze se. Nisam ljubomoran...

  • angel4747 08.05.2011.

    hm...kakvo li ce tek biti vjencanje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare