To je to što me zanima!

Beskućnik Ante lašti stan svoje nove zaručnice Lane

Dok njegova Lana manikira nokte, Gotovac na koljenima pere pod. Anti to nije teško jer kaže da je zbog ljubavi prema Lani kadar svašta uraditi
Vidi originalni članak

Anđele, dozivala je Lana Boško (27) zaručnika Antu Gotovca (41) jer je vidjela debeli sloj prašine na elementima u svom stanu na zagrebačkom Bukovcu.
- Evo me ljubavi, gdje je 'truleksica’? - pitao ju je budući muž i odmah se bacio na koljena te počeo čistiti. Gotovac, kojeg u petak deložiraju iz stana u kući na zagrebačkom Srebrnjaku, zbog ljubavi prema Lani postao je papučar. Pere suđe i usisava, a Lana ga uči glačati. Ante je uvjeren kako je Lana ljubav njegova života te da nije, kako kaže, kokoška, alkoholičarka i svingerica kao neke njegove bivše. Ante Gotovac kaže da sad ima novu obitelj, Lanu i njezina perzijskog mačka Džingis Kana. On mu je, kaže, kao četvrto dijete, ali psa  je izbacio jer se linja. Razmišljaju o kupnji papagaja.

Idi na 24sata

Komentari 105

  • rodeo 10.02.2010.

    lašti stan i usput frizuru

  • user_23743 10.02.2010.

    a kad su isli sr*t???? di je ta slika... ma daaaaaaaaaaj kako ste nas mogli ukinit tako, za tu jos jednu sliku pa mi NE MOZEMO ZIVIT BEZ OVIH PROLIVA!!! ima li ovom idiotizmu kraja POBOGU?!?!?!?

  • silmaga 06.02.2010.

    Nemrem više. Hoču referendum za zabranu Gotovca

Komentiraj...
Vidi sve komentare