To je to što me zanima!

Bešlagić i Nina Badrić zapjevali hit narodne glazbe: 'Vas dvoje morate na Splitski festival...'

Tisuće pratitelja na društvenim mrežama podržalo je njihovu izvedbu 'Iznad Tešnja zora sviće'. Nahvalili su ih, posebice Enisa, koji uvijek promovira rodnu Bosnu i Hercegovinu
Vidi originalni članak

Evo malo narodne muzike za promjenu, napisao je na društvenim mrežama glumac Enis Bešlagić (47). Pohvalio se duetom koji je otpjevao s pjevačicom Ninom Badrić (49).

POGLEDAJTE VIDEO: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Enis Bešlagić🎭🎬 (@beslagicenis_jedini_pravi)

Riječ je o pjesmi 'Iznad Tešnja zora sviće' iz kultnog filma 'Gori vatra', za koju je glazbu i tekst napisao sarajevski skladatelj Saša Lošić Loša (57). 

Nina i Enis pjesmu su izveli u posebnom novogodišnjem izdanju HRT-ove emisije "5.com s Danijelom" gostujući kod Danijele Trbović (58). Pratitelji su ih hvalili da su vrlo nadareni, što su za Badrić i znali, ali nisu očekivali i od Enisa. 

ZAPALILA INSTAGRAM Badrić nabacila selfie u autu, a pratitelji joj pišu: 'Profesorice, što predajete? Čudo ste od žene'

NBA košarkaš Jusuf Nurkić i pjevačica Džejla Ramović reagirali su emotikonima srca. Nina se našalila da ih čeka Splitski festival, a komentatori su ih u tome podržali i nahvalili, posebice Bešlagića, koji uvijek odlično promovira rodnu Bosnu i Hercegovinu. Inače, Enis je odrastao u Tešnju. 

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • ante-portas 12.01.2022.

    Mnogo lepo.

  • 12.01.2022.

    Simpa! Nina, lijepa si takva kakva jesi, zaboravi photoshop! I tvoj glas je super!

  • 12.01.2022.

    Ostade bome ova Nina stara djevojka

Komentiraj...
Vidi sve komentare