To je to što me zanima!

Best modeli Ivana Vuknić i Mila Šiško imale prometnu nesreću

Djevojke su prometnu nesreću imale na autoputu kod Zadra. Još su u šoku. Ovih dana pripremale su se za svjetski izbor The Best Modela u Istanbulu u lipnju.
Vidi originalni članak

Sve se zbilo u nekoliko sekundi. Prijateljica je vozila moj terenac BMW X5 kako bi Mila i ja bile odmorne za modno snimanje. Odjednom je doletio Toyotin terenac i zabile smo se u njega. U šoku smo, rekla nam je Ivana Vuknić (24), ovogodišnji The Best Model Hrvatske. Ivana je s Milom Šiško (22), The Best Modelom Slovenije, jučer ujutro krenula iz Splita za Zagreb. Navečer su trebale nastupiti na javnom snimanju editorijala na AutoWeeku u West Gateu kod Zaprešića. Na autoputu kod Zadra imale su prometnu nesreću. Ivana je razbila arkadu, natukla koljeno, potkoljenicu, podlakticu i zglob desne noge.

- Krv mi se sljevala niz lice, zašili su mi arkadu. Imam vrtoglavice pa se bojim da nije potres mozga - rekla nam je Ivana dok je čekala rezultate snimanja glave u Kliničkom bolničkom centru Split. Mila je slomila zglob lijeve ruke, natukla koljeno i prsni koš.

- Mogle smo i gore nastradati. Mila je šokirana, ali se dobro osjeća - rekla je Splićanka.

Ovih dana pripremale su se za svjetski izbor The Best Modela u Istanbulu u lipnju, ali je odgođen za kraj srpnja i prebačen u Sofiju.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • ms1 29.05.2011.

    Cure su imale prometnu. Jel bitno kako izgledaju ili sta je s njima. Da je bilo nesto gore, vidili bi bili se ko usudia pisat takve kometnare. Komentari bi bili sto posto drugacijeg sadrzaja. Budimo sretni sta su prosli sa laksim ozljedama, jer sta se danas na nasim cestama dogadja ovo je mila majka! I prvo kreni od sebe, a onda druge sudi!

  • Dolly01 29.05.2011.

    Ok, X5 nije za štiklicu, ali nisu mi ni ove dvije za lentu baš.... kakva je bila konkurencija u kojoj su one dospjele u finale... :-/ ?

  • lumEEE 29.05.2011.

    Čitam ove komentare i mislim dali bi vama bilo lijepo da vas nazivaju gadurana, sponzorušama, rugobama itd.Mislim da ovo stvarno nije za naslovnicu,jer se prometne dnevno događaju a mi smo svi svakodnevno u autu i nikad neznaš što te čeka pa niko neće ni znati, ali valjda nemaju šta drugo pisati onda je i to dobro.

Komentiraj...
Vidi sve komentare