To je to što me zanima!

Beverly Hills kao nekad! Video sa snimanja oduševio fanove...

Serija je 90-ih imala golemu popularnost, a čini se da su najave novih epizoda i prvi video sa seta kod publike prouzročili veliku dozu nostalgije
Vidi originalni članak

Upravo na dan kad je Luke Perry završio u bolnici te nedugo kasnije preminuo, objavljena je vijest da će se na ljeto nekad popularna teen serija 'Beverly Hills' vratiti na televizijske ekrane u originalnoj postavi koja će uključivati Jasona Priestleyja (49), Jennie Garth (46), Iana Zieringa (54), Gabrielle Carteris (58), Briana Austina (45), Shannen Doherty (48) i Tori Spelling (45). 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Glumačka postava će glumiti pojačane verzije sebe, s dozom nepoštenja, koja je inspirirana njihovim stvarnim životima i odnosima. Svi su otišli drugačijim putevima otkako je prije 19 završilo snimanje originalne serije. Ujedinjuju se kada jedan od njih sugerira da se ponovno pokrenu i rade. Što će se dogoditi kada se opet vrate prve ljubavi, stare romanse, prijatelji i neprijatelji, kao što je ova kultna postava koju je cijeli svijet gledao kako odrasta, i nastave gdje su stali? - piše u opisu novih epizoda, koje će krenuti s emitiranjem u kolovozu. 

Serija je 90-ih imala golemu popularnost, a čini se da su najave novih epizoda i prvi video sa seta kod publike prouzročili veliku dozu nostalgije. 

- Ne mogu dočekati epizode, toliko sam jako plakala. Ovo je moje djetinjstvo koje se vraća na ekrane, ali osjećaji su pomiješani jer nema Lukea. Nema ga, ali je u srcima svih nas - jedan je od gomile komentara u sličnom, emotivnom tonu. 

ŽIVOT POSLIJE SERIJE Tragedije zvijezda Beverly Hills sage: Rak, depresija i bankroti

ŠOKANTNA KRALJEVSKA TAJNA: Kad je Diana rodila sina, evo što je Charles napravio

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Judita👥 09.05.2019.

    Ima ona pjesma od baruna.. kao nekad 😐

  • skoro plavusa 09.05.2019.

    Meni je Dylan bio naaajbolji. I nije to to.. Mogu snimiti i nastavak Prljavog plesa, ali svejedno. Kultne stvari trebaju takve i ostati. 4 asa su dobar primjer.

  • sugr13 09.05.2019.

    Fali malo novaca?

Komentiraj...
Vidi sve komentare