To je to što me zanima!

Beyonce buja: Nakon dekoltea, pažnju privukla većim usnama

Trudna pjevačica je objavila fotografije s oskarovskih after partyja na svojoj službenoj stranici. Obožavatelji su primijetili da joj usne izgledaju dvostruko veće nego inače
Vidi originalni članak

Obožavatelji Beyonce zbog posljednjih su fotografija slavne pjevačice pomislili da se 'poslužila' filerima. Naime, usne pop dive izgledaju veće no ikad. 

- Beyonceine usne bile su 'Cameron Diaz', a sada su 'Jay Z' - komentirala je jedna obožavateljica.

No glasine o korekciji zaustavio je plastični kirurg Dr Nestor Demosthenous koji smatra da je iz 'aviona' vidljivo da se Beyonce nije podvrgnula tretmanu povećanja usana, nego je njihov volumen posljedica trudnoće. 

- Nije neobično da se trudnica u drugom ili trećem tromjesečju probudi s otečenim usnicama - tvrdi Nestor za Daily Mail. 

Iako trudnice, dodaje, češće zadržavaju vodu u nogama, gležnjevima i stopalima, katkad se voda zadržava u rukama te licu. 

'Queen B' nedavno je izazvala lavinu reakcija, kada je na tulum nakon Grammyja odjenula haljinu s vrlo dubokim dekolteom. Dok su neki govorili da je pretjerala, drugi su zaključili da u trudnoći izgleda još zanosnije. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • +Shalom+MI86+ 07.03.2017.

    Doticna masonka i sotonistica je pretjerala samim time sto se igra Boga! Ona odlucuje o spolu djeteta.. Ona!? Ovo sto djavo radi prevesuje sve mjere.. Blizi se kraj! Neka ju Isus Krist blagoslovi!

  • nikluk20 06.03.2017.

    to ti je kad imaš crnca za muža :P

  • zinky 06.03.2017.

    Ma nemojte me farbati, posljedica trudnoće... bila sam i ja trudna pa nisam imala usnice kao kobasice. Zadržavanje tekućine da ali ne u licu toliko da usnice naoteknu

Komentiraj...
Vidi sve komentare