To je to što me zanima!

Beyonce će dati glas Nali u remakeu filma ‘Kralj lavova’?

Kada je čula sretnu vijest, Beyonce je u kući vrištala od sreće jer misli da će se blizanci koje trenutačno nosi jednog dana jako ponositi njome. Film bi svjetlo dana trebao ugledati sljedeće godine
Vidi originalni članak

Pjevačica Beyonce Knowles (35) već je glumila u filmovima 'Austin Powers u Goldmemberu' i 'Dreamgirls', a u crtiću 'Epic' posudila je glas kraljici Tari.

Čini se da pjevačici filmskih uloga još nije dosta jer u 2018. izlazi remake animiranog filma 'Kralj lavova', a režirat će ga Jon Favreau (50). Redatelju Fevrau je Beyonce navodno prvi izbor za glas lavice Nale, što je pjevačica, kažu njezini prijatelji, jedva dočekala.

Navodno je u kući vrištala od sreće jer misli da će se blizanci koje trenutačno nosi jednog dana jako ponositi njome. Glumac i reper Donald Glover (33) posudit će glas laviću Simbi, a glumac James Earl Jones (86) starom lavu Mufasi.

Favreu je za Disney prošle godine režirao remake animiranog fima 'Knjiga o džungli', koji je zaradio više od šest milijardi kuna, a osvojio je i Oscara za specijalne efekte. Zbog toga su najavili i nastavak filma.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • blue_devil06 02.04.2017.

    Nikad taj film nece bi kao original.....nece nikaaadaaaaa 😂

  • Invictus_Zagreb 01.04.2017.

    lutka samog sotone..

  • 01.04.2017.

    super

Komentiraj...
Vidi sve komentare