To je to što me zanima!

Beyonce i Jay Z imaju bračnog savjetnika, kći im je najbitnija

Iako to zvuči drastično, odlazak kod bračnog savjetnika u Americi je svakodnevna pojava. Svog terapeuta imaju već godinama, tvrdi izvor blizak slavnom paru
Vidi originalni članak

Zadnjih nekoliko mjeseci glasine o nesuglasicama u njihovom braku ne prestaju, a par koji je trenutačno na turneji 'On The Run', navodno ima i online sastanke s bračnim savjetnikom. Beyonce  (32) i Jay Z (44) žele svoj odnos imati pod kontrolom, no za Daily Mirros izvor je izjavio da je to potpuno normalno. 

- Iako to zvuči drastično, odlazak kod bračnog savjetnika u Americi je svakodnevna pojava. Svog terapeuta imaju već godinama, a sastanke pokušavaju održavati jednom tjedno gdje god da jesu kako bi imali što manje problema u komunikaciji - otkrio je izvor. 

Slavni par vjenčao se 2008. godine, a sreću u svom odnosu ponajprije žele održavati zbog svoje kćeri Blue Ivy koja im je prioritet. Glasine o Jay Z-jevoj izvanbračnoj aferi nisu komentirali, no svakom koncertu trude se ostaviti dojam da su i dalje jako zaljubljeni. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Nerd86 16.07.2014.

    Obogatila se prek njega, pa šta će joj više..

  • _petra_ 15.07.2014.

    a ma,nek rade sta hoce

  • Caracal_cat 15.07.2014.

    Te fore s ''bračnim savjetnicima'' su glupost. Mlaćenje para za ništa, za naivčine koje misle da će im netko treći sređivati brak umjesto njih samih. Ako par sam ne može riješiti svoje probleme u braku i brak je osuđen na propast, ni 10 bračnih savjetnika to ne može popraviti. Jedino što mogu ti savjetnici je popraviti svoj mjesečni budžet.

Komentiraj...
Vidi sve komentare