To je to što me zanima!

Beyonce je prvi dečko varao jer nije podnosio njezin uspjeh

Pjevačica je tri godine bila u vezi s Lyndallom Lockeom kojeg je upoznala s 13 godina. Bio joj je prvi dečko, no varao ju je. Priznao joj je da ju je pet puta prevario
Vidi originalni članak

Pjevačica je s 13 godina u crkvi u Hudsonu upoznala vršnjaka Lyndalla Lockea. Bili su u vezi tri godine. Nakon maturalne večeri su prekinuli. Beyonce (32) to je bio prvi dečko. Bila je jako zaljubljena, no varao ju je.

- Što je ona bila veća zvijezda, to sam više mislio da nisam dobar za nju. Prevario sam je pet puta. Priznao sam joj tek kad smo prekinuli - otkrio je.

Dodao je da pjevačica nije željela spavati s njim prije braka.

- Kemija između nas je bila zaista snažna, no poštovao sam Beyonce i znao koliko joj je važno da čekamo. Razgovarali smo o vjenčanju. Dogovorili smo se kako ćemo se vjenčati na plaži. Jedva smo čekali da osnujemo obitelj - rekao je ne krijući da mu je smetalo što je Beyonce postala radoholičarka fokusirana samo na karijeru.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Hellagood 12.09.2013.

    Bože mili..pričamo o vezi od 13. do 16. godine ako ja dobro razumijem. Što ju je varao držanjem za ruke s drugima? Who cares.

  • Black Daisy 11.09.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • slay22 11.09.2013.

    Mislim da o tom govori u onoj pjesmi 'Best thing I never had'?

Komentiraj...
Vidi sve komentare