To je to što me zanima!

Beyonce: Moja 13-mjesečna kći već čita, jako je pametna...

Pjevačica se tijekom intervjua kod Oprah pohvalila kako njezina kći već zna čitati sa kartica za učenje. Zaključila je da nije bila potpuna osoba prije njena rođenja
Vidi originalni članak

Pjevačica se pohvalila kako njezina 13-mjesečna kći Blue Ivy Carter već čita s malenih papirnih kartica koje roditelji koriste kako bi tijekom odrastanja stimuirali djecu da prepoznaju određene riječi ili predmete.

- Smiješna je, prava je vatra. Jako je pametna, već čita s kartica, lijepa je - rekla je ponosna Beyonce Knowles (31) tijekom gostovanja u showu voditeljice Oprah Winfrey.

Ponosna Beyonce s oduševljenjem je pričala o svojoj pametnoj djevojčici tijekom intervjua na koji je stigla zbog promocije dokumentarca o svom životu u kojem je pokazala kći koja nevjerojatno nalikuje na nju kada je bila mala. Pokazala je i fotografije iz obiteljskog albuma te progovorila o spontanom pobačaju kojeg je imala prije njezina rođenja.

- Ne mogu zamisliti svoj život da nisam imala kćer. Donosi radost, a ja imam najbolju prijateljicu. Definitivno želim još jedno dijete, no također mi je važno da radim ono što volim, a ja volim pjevati. Volim stvarati glazbu. Možda ću nakon sljedeće turneje imati još jedno dijete - rekla je pjevačica koja je na dokumentarcu radila posljednje tri godine.

- Moja priča nije bila potpuna, a ja nisam znala zašto, no nakon što sam rodila sve je imalo smisla. U filmu je prikazano toliko odnosa koje nisam razumjela prije nego sam rodila. Sve se potpuno spojilo i sada znam tko sam. Nisam bila potpuna prije rođenja moje kćeri - zaključila je Beyonce.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • Puppi_1 20.02.2013.

    haha koji proser. da tvoj crnčić je sigurno savladao čitanje već, i pameti ima :O onda je ona fenomen svoje rase

  • veron 20.02.2013.

    ma,fakultet ima..idući mjesec samostalno živi i zarađuje.

  • Ira27 19.02.2013.

    To ti je 7. dadilja rekla da ti se uvuče u guzicu, a ti bidna povirovala! Ajde ne prdi bijonce tvojoj ćeri ionako neće tribat velike pameti u životu, samo je nauči da je droga nou-nou i već si uspjela!

Komentiraj...
Vidi sve komentare