To je to što me zanima!

Beyonce objavila 'fotku' kćeri i Jay Z-ja u idiličnom okruženju

Pjevačica, koja trenutačno boravi u Australiji u sklopu svoje turneje 'The Mrs. Carter Show' na Facebooku je objavila fotografiju kćeri Blue Ivy u naručju oca Jay Z-ja
Vidi originalni članak

Beyonce Knowles (32) u ponedjeljak je na Facebooku objavila fotografije 22-mjesečne kćeri Blue Ivy Carter snimljene u idiličnom tropskom okruženju u naručju oca Jay Z-ja (43). Reper, koji je pozirao u bazenu držeći djevojčicu visoko u zraku, ne krije koliko obožava svoju jedinicu kojoj je samo dva dana nakon rođenja posvetio pjesmu 'Glory'. 

Ljubav prema djevojčici, rođenoj u siječnju 2012. godine, pjesmom je iskazala i Beyonce, koja je stihove svog novog singla 'God Made You Beautiful' objavljenog u DVD izdanju njezina dokumentarca 'Life is But a Dream' posvetila kćeri i to nekoliko mjeseci prije njezina drugog rođendana. 

Pjevačica trenutačno boravi u Australiji u sklopu svoje turneje 'The Mrs. Carter Show' nakon čega je očekuju nastupi u Sjevernoj Americi. S turnejom završava 22. prosinca u New Yorku. 

Pogledajte Beyoncein skok s Nebeskog tornja od 192 metra

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Nikol Jerković 15.11.2013.

    preekrasnoo :')

  • WOMANIZER 05.11.2013.

    lijepa slika! :).........al ono, Beyonce objavi sliku na fejsu- članak u roku keks, Britney objavi pjesmu- isto na fejsu btw, dobije niš! aa dobro! lol

  • Elle_1 05.11.2013.

    Isuse, nisam cula za pjesmu ali i ja znam da nije "God Make You Beatiful" već "God MADE you BEAUTIFUL". Za boga miloga, progooglajte prije objave clanka, nemojte se toliko sramotiti svakodnevno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare