To je to što me zanima!

Beyonce prije nastupa odmara u bijeloj sobi krcatoj ružama...

lazbenik kaže da pjevačica traži od organizatora da joj garderobu oboje u bijelo i da joj sobu ukrase ružama. Beyonce je nedavno izjavila kako voli tu boju jer je opušta
Vidi originalni članak

R&B pjevač Luke James nastupa prije Beyoncé (30) na koncertima. Glazbenik kaže da pjevačica traži od organizatora da joj garderobu oboje u bijelo i da joj sobu ukrase ružama. Beyonce je nedavno izjavila kako voli tu boju jer je opušta.

Pjevačica se krajem svibnja četiri mjeseca nakon rođenja kćeri Blue Ivy vratila koncertima. Nastupila je na otvorenju kockarnice i izazvala ovacije publike pojavivši se u crvenom seksi kostimu. Pokazala je da je u sjajnoj formi.

- Teško sam radila da bih se vratila u formu. Morala sam izgubiti 27 kilograma, trčala sam na traci i jela salatu - priznala je tada pjevačica obožavateljima.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Lazni Branitelj 19.06.2012.

    kog brga u čemu odmara zdepasta?

  • user_49141 18.06.2012.

    Ma dala bi ja njima motiku za da se opuste. Ta bogataška pretjerivanja pomalo izmiču kontroli. Dobro kaže @opera, treba ih organizirano ignorirati sa takvim prohtjevima, pa da vidiš kako bi se opuštala u običnoj svlačionici.

  • splicanka_ 18.06.2012.

    Nisam fan od beyonce ali ajmo biti realni ona je jos dobra kakvih ima.pa nije tako tesko obojati prostoriju u bijelu boju,i ubaciti ruze u njoj?pa sta bi trebali reci za onog dj-a koji je trazia cijeli kat,teretanu seksi plavuuse sapanjac od 1000kn?

Komentiraj...
Vidi sve komentare