To je to što me zanima!

Beyonce, Sam Smith i Pharrell kući su otišli s po tri Grammya

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Najveće iznenađenje ovogodišnje dodjele je Sam Smith. Osvojio je nagradu za najboljeg novog glazbenika, za pop album godine, pjesmu godine i album godine
Vidi originalni članak

Ovogodišnju, 57. po redu, dodjelu glazbenih nagrada Grammy obilježili su Beyonce (33), Sam Smith (22) i Pharrell Williams (41) s po šest nominacija. Najveće iznenađenje dodjele u losanđeleskom Staples Centru svakako je Sam Smith. Britanac je osvojio četiri Grammyja: za najboljeg novog glazbenika, za album godine i pjesmu godine te za najbolji pop album.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pharrell je kući odnio tri nagrade: za najbolji suvremeni album, za najbolji spot ('Happy') te za najbolju solo izvedbu u pop kategoriji. Beyonce je nagrađena za najbolju R&B izvedbu, najbolju R&B pjesmu te za najbolji surround sound album.

Nagradu za rock album godine dobio je Beck za 'Morning Phase'. Najbolji country album ima Miranda Lambert. Kendrick Lamar dobio je Grammyja za najbolju hip hop pjesmu i najbolju hip hop izvedbu dok je Eminem osvojio nagradu za najbolji rap album i s Rihannom osvojio Grammy za najbolju suradnju na pjesmi 'Monster'.

Cijelu listu nominiranih i dobitnika pogledajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 23

  • WOMANIZER 10.02.2015.

    šta je ova beyonce precijenjena, to već prelazi sve granice. na svakoj dodjeli ona doma nosi 100 nagrada, svugdje se pojavljuje i nastupa, a od toga svega ništa vrijedno nagrade. samu svaka čast, stvarno je odličan.

  • TINA77_2 09.02.2015.

    Bravooo Beyonce alias Sasha Fierce!!!

  • iPsy 09.02.2015.

    Sam Smith je definitivno zaslužio nagradu..netipičan za današnju glazbenu industriju i baš mi je drago da je uspio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare