To je to što me zanima!

Beyonce u dokumentarnom filmu objavila sliku ultrazvuka

Kamera je pratila Beyonce u njezinu domu, gdje gleda svoj goli trudnički trbuh i pita se kako će to utjecati na njezin život i karijeru. Film će biti prikazan na HBO-u
Vidi originalni članak

Beyonce (31) u autobiografskom dokumentarcu 'Life Is But a Dream' obožavateljima će pokazati nepoznatu stranu. Priznaje da se često boji i plače, a detaljno je popratila i svoju trudnoću.

- Često me muči koliko toga trebam otkriti o sebi. Kako ostati u tijeku? Kako zadrzati osjećajnost - govori pjevačica i supruga glazbenog mogula Jay-Z-ja (43) u najavi filma koji će uskoro prikazati HBO. Kamera je pratila Beyonce u njezinu domu, gdje gleda svoj goli trudnički trbuh i pita se kako će to utjecati na njezin život i karijeru. Vidi se i snimka prvog ultrazvuka njene jednogodišnje kćeri Blue Ivy, kojoj je dala to ime jer ju je na Hvaru očarala biljka koja joj je izgledala kao plavi bršljan.

- Ljudi gledaju zvijezde i misle kako im je lako jer imaju novac i slavu, ali ja sam ljudsko biće. Plačem, bojim se i živciram se kao i svi drugi - kaže u filmu pjevačica koja se voli nazivati Sascha Neustrašiva.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • _petra_ 14.01.2013.

    ne znam cemu sve to iznosenje detalja javnosti........

  • mihaela1000 14.01.2013.

    Ja imam friške slike s uzv-a, jel kog zanimaju slike te? Bum dobila kakvu pinkicu? :) :D

  • Monarhist 14.01.2013.

    da je Bijonsica rodila bile bi kamere i pri porodu njoj ispred pi*de i face...to si teški poremećeni boesnici, tako da, sumnjam da ona ima veze s tim trbuhom, porodom i ultrazvukom

Komentiraj...
Vidi sve komentare