To je to što me zanima!

Beyonce u njujorškoj bolnici rodila kćerkicu Blue Ivy Carter

Pjevačica i Jay-Z zakupili su cijeli četvrti kat bolnice Lenox Hill da imaju privatnost. To su navodno platili sedam milijuna kuna. Beyonce se prijavila pod lažnim imenom
Vidi originalni članak

Dobrodošla na svijet princezo Carter! Voli te tvoja teta Rihanna, napisala je pjevačica na Twitteru. 

Osim Rihanne (23), rođenje kćeri Beyonce (30) i Jay-Z-ja (42) društvenoj mreži potvrdio je i glazbeni mogul Russell Simmons (54) koji je čestitao 'novopečenim' roditeljima. 

Beyonce je rodila u noći sa subote na nedjelju. Reper i pjevačica kćeri su navodno dali ime Blue Ivy Carter. Zakupili su cijeli četvrti kat njujorške bolnice Lenox Hill kako bi imali svu privatnost koja im je potrebna. To su navodno platili sedam milijuna kuna. 

Najljepša djevojčica na svijetu - napisala ne na Twitteru Solange Knowles, Beyonceina sestra.

Beyonce se u bolnicu prijavila pod lažnim imenom Ingrid Jackson kako bi što manje ljudi znalo da je tamo. Dio bolnice u kojem je rodila čuvao je veliki broj tjelohranitelja. Preko nadzornih kamera na četvrtom katu morali su nalijepiti trake kako ništa ne bi bilo snimljeno. Liječnici i sestre također su morali tjelohraniteljima predati svoje mobitele kako ne bi fotografirali pjevačicu ili bebu.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • doris001 09.01.2012.

    sutra ce izaci iz bolnice s djetetom u narucju i plocicama na trbuhu..;)

  • hottie_1 09.01.2012.

    Kako ste ljubomorne,pa to je prestrašno! koji komentari,koja zavist! Da,žena je prekrasna,prelijepa i svi vaši frajeri,pa tako i moj to također smatraju,ali s ovakvim čangrizavim i ljubomornim ispadima i pljuvanjem po ljepoticama-ne ispadate vi ljepše i uspješnije,nego baš obrnuto!! još jednom slike s Hvara,gdje se već nazire početak trudnoće. http://dnevnik.hr/showbizz/celebrity/beyonce-rodzendan-proslavila-na-jadranu-pogadzate-gdje.html Tako ste bezobrazni,a 2 puta je tu ljetovala i napravila nam odličnu reklamu,a žena ima para i može uživati po cijelom svijetu,Maldivi,Bali,Bermude,Kuba,Tajland..... nimalo ne sumnjam u njenu trudnoću,jer cura ima 29,30 godina,plodna,zdrava i ne vidim razloga za surogat majkom,ali vi vidite-tješite se da je imala surogat majku jer ne možete podnijeti činjenicu da je čak i trudna više sexy od vas i kad za godinu dana zablista s ravnim trbuhom i čvrstim grudima da imate argument "pa nije ni rodila".svratite do gyma & get a life!!!

  • Confo 09.01.2012.

    heh.. 7 milja kunića za "unajmiti" cijeli kat na par dana... pa mogla si je sagraditi mini bolnicu doma za te pare... a bilo bi i manje sumnjivo vjerojatno..

Komentiraj...
Vidi sve komentare