To je to što me zanima!

Beyoncein tata napravio je dijete mlađoj ljubavnici?

Alexsandra Wright podigla je tužbu na sudu u Los Angelesu kojom želi dokazati da je Mathew Knowles (58) otac njenog nerođenog djeteta
Vidi originalni članak

Alexsandra Wright, koja je navodno u kasnim tridesetima, podigla je tužbu na sudu u Los Angelesu kojom želi dokazati da je Mathew Knowles (58) otac njenog nerođenog djeteta. Wright se bavi brendiranjem i u šestom je mjesecu trudnoće. Beyoncein tata u braku je sa Tinom Knowles od 1980. godine i nije bio dostupan za komentar u vezi ovog slučaja, prenosi američka internet stranica TMZ. Mathew je bio menadžer grupi Destiny's Child, u kojoj je pjevala i njegova kćer Beyonce, a osnovao je i izdavačku kuću Music World Entertainment.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • bheware 03.10.2009.

    “Dame i gospodooo! Dobro nam došli na Šaradu, mali bal pod maskama, bal ko farsa sav, al\' baš to masama prija ko raj: svako glumi šta zaželi, ostali mu veruju - vesele maske peru ćud, deru blud, čiste prevaru! Šta se može - to se i hoće! Izvolte u lože! Ko pita za sutra? Daj da se loče! Neka se počne: prvo zdravica bolesnih, onda govor mutavih!” Pase ko budali samar :)

  • karter 03.10.2009.

    Što to je - \"bavio se brendiranjem\"? Neki novi, finiji izraz za pečenje rakije? Punio flaše brendijem?

  • bheware 03.10.2009.

    Are you new babysitter? No Im new motherfucker. Hahahah!

Komentiraj...
Vidi sve komentare