To je to što me zanima!

Bez ikakve zadrške: Lidija Bačić progovorila o vođenju ljubavi

Ja ne znam što se dogodi, ali ja kada vidim policiju adrenalin mi se podigne kao da sam počinila najveći zločin, a ništa nisam napravila, priznala je pjevačica
Vidi originalni članak

Lidija Bačić (37) u nedavnom razgovoru u 'Dalibor Petko Showu' priznala je što joj podiže adrenalin, a što je smiruje. Brza vožnja, odlazak na dejt, gledanje utakmice, trema pred koncert ali ipak ima nešto što pjevačicu i umiri.

nikad više usamljena Lille nabavila kućnog ljubimca: 'Bači i ja znamo se tri mjeseca'

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ja ne znam što se dogodi, ali ja kada vidim policiju adrenalin mi se podigne kao da sam počinila najveći zločin, a ništa nisam napravila - priznala je pjevačica i dodala da je vođenje ljubavi smiruje.

INSTAGRAM VS. STVARNOST Svjetske zvijezde, dvije Hrvatice i 'kraljica Srbije': Ovako slavne dame izgledaju bez filtera...

- Adrenalin mi je tada puta sto, ali ipak mi snižava adrenalin nekad, smiruje me - poručila je Lidija koja ima psića Bačija koji joj je kako kaže trenutačno najveća ljubav.

Inače, Lidija je premijerno otpjevala pjesmu 'Adrenalina' i duet 'Ratata' koji je snimila sa slovenskom pjevačicom Buryanom.

HVALILI JE U KOMENTARIMA Lile u problemu jedva uspjela uvući grudi u haljinu, a fanovi nudili pomoć: 'Namjestim ti ja'

- Snimila sam dvije prave ljetne pjesme da razdrmamo ovo ljeto -  poručila je uoči odlaska u Vodice, na pozornicu CMC festivala, gdje će ih izvesti.

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • VLADEK72 10.06.2023.

    neka snimi memoare.

  • langweilig 07.06.2023.

    Brisite brisite, ipak je platila

  • 07.06.2023.

    Znači pričala o poslu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare