To je to što me zanima!

Bez kontrole: Arquette 'mrtav' pijan ludovao u striptiz klubu

Častio je plesačice tekilom, a sam je popio toliko viskija da nije mogao razgovjetno govoriti. Striptizete su plazile po njemu jer su skužile da je zvijezda, kaže barmen
Vidi originalni članak

Prije 18 mjeseci proslavio je godinu dana bez alkohola. Bivša supruga Courteney Cox (49) i njihova kći Coco (9) bile su uz njega taj dan. Prošli vikend David Arquette (41) slavio je sve samo ne trijeznost. Sjedio je sam u striptiz klubu u Richmondu, pio viski i dobro se zabavio s razgolićenim djevojkama. 

- Častio je sve plesačice tekilom, a sam je popio toliko viskija da nije mogao razgovjetno govoriti. Striptizete su plazile po njemu jer su skužile da je zvijezda - priča barmen. 

Arquette je u striptiz klub doveo dečka koji je taj dan proslavio 21. rođendan te je njega i cijelo njegovo društvo cijelo večer častio. Bio je glavna 'faca' u baru i uživao je u pažnji koju je dobivao.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • chelseaMG 21.06.2013.

    što to treba jednom 40-ogodišnjaku???

  • EXAndrea 21.06.2013.

    Doš'o Mujo u kafanu i čitavu večer časti raju: - Konobar, piće meni, piće tebi, piće cijeloj kafani. I tako prolazi tura za turom. Doš'o fajrunt, konobar hoće naplatiti, al' Mujo nema ni novčića. I što će, konobar ga izbuba i izbaci na ulicu.Sutra navečer, opet ista scena. - Konobar, piće meni, piće tebi, piće cijeloj kafani. Opet kad je došao račun, Mujo nema novaca. Konobar ga izbaci i išutira.Sutra navečer došao Mujo i kaže: - Konobar, piće meni, piće cijeloj kafani!- A što je sa mnom, - pita konobar. - Nema tebi, - kaže Mujo, - gadan si kad popiješ.

  • Dexter_1 21.06.2013.

    ja sam mrtav pijan svaki vikend, a on jednom u pitaj boga koliko, a sebe baš i ne vidim u novinama, a češće sam pijan od njega

Komentiraj...
Vidi sve komentare