To je to što me zanima!

Bez Photoshopa: Ashley je ponosno pokazala 'nedostatke'

Atraktivne Ashleyjine fotke jako su se svidjele njezinim obožavateljima kojima nije smetala činjenica da se na njima vide male nesavršenosti poput sitnih bora i celulita
Vidi originalni članak

Najpoznatija svjetska plus size manekenka, Ashley Graham (30) pozirala je za najnovije izdanje talijanske inačice modnog časopisa Vogue.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U skladu sa željom uredništva koji stoji iza 'modne Biblije', Graham se fotografirala odjevena u donje rublje u 'spontanim' pozama, a uredništvo nije fotografije dodatno uređivalo. 

Atraktivne fotografije jako su se svidjele njezinim obožavateljima kojima nije smetala činjenica da se na njima vide male nesavršenosti poput sitnih bora i celulita.

Inače, Graham je svoje draži nedavno pokazala i u adventskom odbrojavanju časopisa LOVE.

PROVOKATIVNIJA NO IKAD Ashley je u seksi donjem rublju trčkarala ulicama New Yorka

U seksi videu koji je objavljen na društvenim mrežama Ashley je istaknula bujne obline u gaćicama i grudnjaku, a obožavateljima je zagolicala maštu trčeći ulicama New Yorka.

Graham je od 2010. u braku s redateljem Justinom Ervinom. Upoznali su se u crkvi i ne skrivaju koliko su ludi jedan za drugim. 

Justin je Afroamerikanac i zbog njihovog braka Ashley se susrela s rasizmom u vlastitoj obitelji. O svemu je pisala u svojoj knjizi "A New Model: What Confidence, Beauty and Power Really Looks Like". 

Idi na 24sata

Komentari 70

  • Stanimo.na.loptu. 11.12.2017.

    Taman je.

  • 11.12.2017.

    Strašno, još su joj pukle i čarape na prvoj slici ispod g*ze.

  • 11.12.2017.

    Mesnatija verzija Ane Ivanović

Komentiraj...
Vidi sve komentare