To je to što me zanima!

Bezosjećajan: Biggs se šali sa žrtvama zrakoplovne nesreće

Glumac je na svom profilu na društvenoj mreži Twitter napisao status koji je razljutio brojne obožavatelje, umjesto da se ispriča, vrijeđao ih je i rekao im da se maknu
Vidi originalni članak

Želi li netko kupiti moje nagradne milje Malaysian Airlinesa, napisao je na svom Twitteru Jason Biggs (36) i razljutio brojne obožavatelje. 

Zrakoplov Boeing 777 Malaysia Airlinesa s 280 putnika i 15 članova posade srušio se u četvrtak popodne u Ukrajini, nedaleko od granice s Rusijom. Nitko nije preživio pad. 

Obožavatelji su napali glumca na društvenoj mreži zbog bezosjećajnosti, optužili su ga da na krive načine traži pozornost. Jason je napisao kako je pomisao da nema suosjećanja prema žrtvama i njihovim obiteljima presmiješna. Ipak, Biggs se, izgleda, nema namjeru ispričati. 

Onima kojima je njegov post zasmetao poručio je da se maknu s njegovog profila i da su jadnici. 

- Stvarno, vi jadnici doslovno tražite razlog da bi se ljutili. Odnesite svoje probleme negdje drugdje - jedan je od postova koje je objavio nakon neukusne šale, a u idućim objavama nastavio je vrijeđati one koji su ga prozvali nazvavši ih pi...... koje ne želi za svoje pratitelje na Twitteru.

Idi na 24sata

Komentari 95

  • SmokeyMax 18.07.2014.

    Admine zatakni si te opomene u........(dopunite sami)

  • SmokeyMax 18.07.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • SmokeyMax 18.07.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare