To je to što me zanima!

Bianca uzela pauzu od Kanyea? 'On je jako teška osoba, imala je toliko strpljenja za njega...'

Na pauzi su od sredine listopada i da mu je sada jedini fokus na glazbi. Stvarno želi objaviti ovaj novi album s Ty Dollar $ignom, rekao je izvor blizak paru za strane medije
Vidi originalni članak

Kontroverzni reper Kanye West (46) i njegova supruga Bianca Censori navodno su uzeli 'pauzu' jer je Australki dosadilo njegovo kontrolirajuće ponašanje, piše The Sun

- Njezina obitelj nikada nije obožavala Kanyea, a oni koji su joj bili bliski pitali su se je li udaja za njega bila prava odluka - rekao je izvor za The Sun.

FIKTIVNI KONCERT? Zar loša odjeća nije bila dosta? Kanye naljutio Talijane bizarnim potezom: 'Iznervirao nas je sve'

- Na pauzi su od sredine listopada i da mu je sada jedini fokus na glazbi. Stvarno želi objaviti ovaj novi album s Ty Dollar $ignom. Kanye je teška osoba, a Bianca je bila jedna od najstrpljivijih osoba koje su ikada imale posla s njim - dodao je izvor. 

Prisjetimo se, Kanye i Bianca vjenčali su se u prosincu prošle godine, netom nakon što se on službeno razveo od reality zvijezde Kim Kardashian. Od tada su nerazdvojni, cijelo su ljeto proveli zajedno u Italiji gdje su stvarali pomutnju zbog Biancinih golišavih odjevnih kombinacija. 

Ipak, mnogi su obožavatelji tvrdili da reper i dizajner potpuno kontrolira svoju suprugu. Ranije ovaj tjedan, intervenirale su i Austalkine prijateljice. Naime, Bianca se sastala s dvije prijateljice ranije ovog mjeseca kada je bila u posjeti kući u Australiji, prvi put otkako se potajno vjenčala s kontroverznim reperom, kako je pisao Daily Mail.

- Svi su sretni jer su napokon uspjeli doći do Biance. Njezini prijatelji su joj rekli kako se osjećaju i da se treba j***no probuditi - kazao je izvor za strane medije.

Donedavno je Bianca tvrdila da su njezini prijatelji samo 'ljubomorni', ali navodno je sada 'otvorila oči'.

NOĆ VJEŠTICA Ozzy i Sharon Osbourne svojim kostimima nasmijali sve: Bili su Kanye West i Bianca Censori...

- Ona zna da se udaljila od onih koji su joj bliski, a također počinje gledati kroz zadimljena zrcala svog braka. Svjesna je Kanyeovih načina kontroliranja i počinje uviđati stvari iz druge perspektive - dodali su izvori. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mr.Tromb 18.11.2023.

    S Ty Dollar $ig... WTF; ... S čim? ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare