To je to što me zanima!

Bieber 21. rođendan slavio uz boce šampanjca i bez majice

Problematični glazbenik tulum je pripremio u svom domu. S njim je slavila i njegova navodna djevojka Hailey Baldwin, a pjevač je plesao na pjesme repera 50 Centa
Vidi originalni članak

Iako je zbog alkohola u zadnjih dvije godine često imao problema sa zakonom, a prošle godine čak je i uhićen zbog vožnje pod utjecajem alkohola, Justin Bieber tek od danas smije ga legalno piti. 

Problematični glazbenik u nedjelju je proslavio svoj 21. rođendan. Tulum je pripremio u svom domu, a u ponoć je nazdravljao s bocom šampanjca i pivom. Usput je i zaplesao na pjesmu 'In Da Club' repera 50 Centa, a prema objavljenom videu, to je učinio bez majice. S njim je slavila i Hailey Baldwin (18), manekenka s kojom strani mediji Biebera povezuju u zadnje vrijeme, no Justin još nije potvrdio da su u vezi. 

Tijekom nedavnog gostovanja u showu Ellen DeGeneres, pjevač je rekao kako se trudi riješiti ugleda lošeg dečka, no čini se da si je razuzdano ponašanje dopustio još za rođendan.  

Idi na 24sata

Komentari 31

  • nav1e 03.03.2015.

    Da li itko od novinara na ovoj stranici zna da se rođendai inače slave? Neki dan napadali Ronalda, sada Biebera... Mada je klinac bahat i nepotreban, ovakvi članci su isto nepotrebni.

  • malazvijer 02.03.2015.

    Koga briga !!!

  • WOMANIZER 02.03.2015.

    sretan mu rođendan. za rođendan mu želim da bu manje arogantan i da bu pametniji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare