To je to što me zanima!

Bieber je u tri dana na ručak vodio Selenu, Kendall i Hailey

Čini se da se Justin Bieber ne može odlučiti koja mu je djevojka draža. Iako je prekinuo sa Selenom, navodno ju je htio vidjeti zbog glasina da ima novog dečka
Vidi originalni članak

Problematični pjevač u zadnje vrijeme sve se manje druži sa svojom muškom ekipom, a vrijeme uglavnom provodi s Kendall Jenner (19) ili s Hailey Baldwin (18). 

Dva dana nakon što je ručao sa zvijezdom reality showa 'Keeping Up With The Kardashians', snimljen je u Haileyinom društvu. I to dva dana zaredom, a s njom je dočekao i novu godinu. 

Čini se da se Justin Bieber (20) ne može odlučiti koja mu je djevojka draža. Uz sve to, početkom tjedna je opet viđen u društvu Selene Gomez (22). Kao razlog tome, navode se sve glasnija šuškanja da je pjevačica u vezi s DJ Zeddom koji je njihov zajednički prijatelj. 

Idi na 24sata

Komentari 69

  • Moslavka 23.01.2015.

    Kakovu je to facu napravio? Izgleda kao da je spreman za ludnicu. Toga tipa ne mogu podnesti. Svaki dan je nesto na novostima o njemu, nista dobro. Nije kandski ponos nego sramota.

  • IronMikeTyson55 23.01.2015.

    ako sam ja jednom mogo ić sa tri račičite cure u tri dana na spoj koji sam imovinski srednja klasa u najboljem slučaju onda može i on koji ima milijune

  • žaba davi rodu 23.01.2015.

    taj seronja je toliko ogavan i prepotentan da svaka iole normalna cura s njim nebi obrisala guzicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare