To je to što me zanima!

Bieber: Nitko se ne bi trebao seksati s nekim koga ne voli...

Pjevač je u intervjuu za časopis Rolling Stone izjavio da se protivi pobačaju. Bieber misli da se nitko ne bi trebao seksati dok ne pronađe pravu osobu koju voli
Vidi originalni članak

Pjevač, koji je 18 mjeseci u vezi sa Selenom Gomez, kaže kako ne bi želio da njegovi obožavatelji odmah pohrle u spavaću sobu kako bi imali spolni odnos s bilo kim. Misli da trebaju pričekati sve dok ne pronađu pravu osobu koju će voljeti. 

- Mislim da se nitko ne bi trebao seksati s nekim ako ga ne voli. Treba čekati osobu koju volite - izjavio je Justin Bieber (18) za časopis Rolling Stone čiju najnoviju naslovnicu krasi.

Dodaje da se osjeća muževnije nakon što je u ožujku proslavio 18. rođendan. Priznao je da se počeo ozbiljnije ponašati i progovorio o svojim moralnim načelima ističući da je protivnik abortusa.

- Ne odobravam pobačaj. Mislim da je embrij čovjek, to je kao da ubijete dijete - kaže Bieber.

Na pitanje smatra li da je pobačaj prihvatljiv kada je riječ o silovanju, odgovorio je: Mislim da je to jako tužno, ali sve se događa s razlogom. Ne znam, nisam bio u toj situaciji tako da ne mogu suditi o tome - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • marija1411 21.07.2012.

    kako je samo pametan ovaj biber, dobit ću pr.... odnjega

  • zrinka_2012 20.07.2012.

    ajde biber da sam neklaj pametno čula i od tebe,svaka čast šta se protiviš ubijanju nedužnih beba u opvome odurnom sotonskom svijetu!

  • BernardaGalić 20.07.2012.

    "Na pitanje smatra li da je pobačaj prihvatljiv kada je riječ o silovanju, odgovorio je: Mislim da je to jako tužno, ali sve se događa s razlogom." Kako je glup!!!!! Ajde nek pita za mišljenje ženu koja se našla u takvoj situaciji....

Komentiraj...
Vidi sve komentare