To je to što me zanima!

Bieber 'razbijač': Mladi pjevač napao fotografa nasred ulice

Kanadski pjevač napao je paparazza nakon što ovaj nije htio prestati fotografirati njega i Selenu Gomez. Tijekom incidenta Justin Bieber izgubio je tenisicu i kapu...
Vidi originalni članak

Justin Bieber (18) optužen je za napad na paparazza. Pjevač i njegova djevojka Selena Gomez (19) izlazili su iz trgovačkog centra u Calabasasu u Kaliforniji kada se Bieber naljutio na fotografa koji ih nije htio prestati fotografirati. Pjevač ga je pokušao zaustaviti i počeli su se naguravati. Paparazzo je tada nazvao službu 911. Stigli su policija i hitna pomoć, a fotograf je odvezen u bolnicu jer se žalio na bolove u prsima.

Policija će ispitati Justina kako bi utvrdili što se dogodilo. Iako se Bieber naljutio već na samo fotografiranje, 'poludio' je i krenuo u napad tek kada je vidio da mu je automobil blokiran pa da se ne može isparkirati i pobjeći od paparazza. 

- Paparazzo je protiv mladog pjevača podnio prijavu za napad, a policija slučaj vodi kao prekršaj - izjavio je izvor blizak policiji za američki portal TMZ.

Cijelu situaciju 'spasila' je Selena koja je smirila svog dragog te mu je pomogla da pronađe tenisicu i kapu koje je izgubio tijekom naguravanja.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • ZMIJA1 29.05.2012.

    bajber je postao razbijač

  • TejChy 29.05.2012.

    da inače.. da je netko drugi i da se njega slika i snima od 0-24 i da je lupio paparazza vi bi svi govorili: YEAA tako mu i treba..ovo ono.. a čim je Bieber odmah se sere po njemu.. vidla bi vas da vam se prati svaki korak da li bi bili isprovocirani i ljuti.. ali nažalost to nikada nećete doživjeti ;)

  • nabukonozor 29.05.2012.

    Mamina maza!

Komentiraj...
Vidi sve komentare