To je to što me zanima!

Bieber se osramotio u showu: Nije čuo za Sikstinsku kapelu...

Nakon što mu je Letterman rekao da se nada da se neće cijeli istetovirati i izgledati kao Sikstinska kapela, pjevač je rekao da neće izgledati kao šesnaesta kapela...
Vidi originalni članak

Nadam se da se nećeš cijeli istetovirati jer bi mogao izgledati kao Sikstinska kapela, rekao je David Letterman (65) Justinu Bieberu (18).

Pjevač je voditelja krivo razumio. Odgovorio je kako neće izgledati poput šesnaeste kapele.

Letterman je zatim promrmljao da se razlog njegova neznanja krije u 'kanadskom obrazovanju', a Justinu i dalje nije bilo jasno što je rekao pogrešno. 

Pjevač se i prije dvije godine osramotio tijekom intervjua koji je dao na Novom Zelandu.

Justin je trebao reći jesu li voditeljeve tvrdnje točne. Nakon što mu je rekao: 'Bieber je njemačka riječ za košarku', Justin se zbunio i pitao ga da mu tu tvrdnju ponovi nekoliko puta. 

Zbunila ga je riječ German pa je komentirao: Mi tako ne govorimo u Americi! Ali volim košarku, ako me to pitate!' 

- Mislio sam da mi govori Jewman. Zar netko zaista misli da ne znam što znači 'German'? - opravdao se kasnije na Twitteru.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • dorabieber16 04.07.2012.

    Kako ste jadni..malo se zabuni tj.krivo je čuo ..bkte šta ste tako ljubobmorni na njega?? Pa ostavite ga na miru -.-'' !!! Fkt ste jadni,živite svoj život i brinite se za sebe a ne za njega.Jel niste vrijedni da ga se uopče sjetite a kamoli da ga kometirate !!! :* Bieber <3333333 Kill you'r self :*

  • MarijanaFatiga 28.06.2012.

    kak ste smijesni :D pa klinac se zafrkava :)

  • feba 25.06.2012.

    Ma pretjerujete.Hajmo na našu ulicu pa pitajte narod tko zna o tome.

Komentiraj...
Vidi sve komentare