To je to što me zanima!

Bieber vrištao na televiziji: Ne! Ne! Ne dirajte mi kosu, nikako!

Teen zvijezda jako se uzrujala kad mu je jedna od voditeljica 'The Tallk' showa na glavu pokušala staviti šiltericu. Rekao je da je baš jako osjetljiv kad je riječ o frizuri
Vidi originalni članak

Ošišao je svoju bob frizuru i odlučio kosu prodati i prikupljeni novac dati u humanitarne svrhe. Jedan je pramen poklonio Ellen DeGeneres (53) jer je voditeljica na Twitteru napisala da je jedina stvar koju želi za rođendan pramen njegove kose. Kako je pazio na staru frizuru dok je šiške pažljivo zabacivao unazad, tako pazi i na novu, znatno kraću frizuru. 

Gostovao je u showu 'The Talk' koji vode Holly Robinson Peete (46), Sharon Osbourne (58), Julie Chen (41) i Leah Remini (40). Leah ga je pitala bi li rađe da mu naraste treće oko ili bi pristao nositi šiltericu. Justin Bieber (16) rekao je da bi mu draže bilo da ima treće oko. Holy mu je tada pokušala staviti šiltericu na glavu na što je teen zvijezda počela panično vrištati.

- Ne! Ne! Ne dirajte mi kosu, nikako - vikao je Justin i još jednom dokazao da je prava diva te da je jako osjetljiv kad je riječ o frizuri..

Idi na 24sata

Komentari 15

  • franc-bond007 28.02.2011.

    za koju godinu, ili bolje receno mjesec ce pricat NE, NEDIRAJTE MI SPRICU. ajde da se drogiramo...:D:D:D:

  • kestenpire010 27.02.2011.

    oke, kad će 24sata prestat više pisat o ovakvim glupostima...bmk za njegovu kosu, ili npr. za dupe od Coco votever!!!

  • chopstake 27.02.2011.

    Stvarno ste smjesni sa ovim komentarima, pa on je samo jedan tinejdzer, i sa obzirom da je mega zvjezda jako je prirodan i simpatican. Ne znam sto vi ocekujete od djeteta, ako netko hoce da mu dira kosu a on to ne voli ima pravo da to kaze, ni ja ne volim da mi netko dira kosu a nisam zvjezda, kako samo praznite svoje frustracije na jednom djetetu, stvarno ste bijedni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare