To je to što me zanima!

Bieber zabrinuo obožavatelje: 'Kao što vidite ne mogu se nasmijati i ne mogu trepnuti'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Htio sam vas obavijestiti o tome što se događa. Kao što možete vidjeti ne mogu micati dio lica, rekao je na početku videa poznati pjevač te otkrio da je morao odgoditi nekoliko nastupa
Vidi originalni članak

Popularni pjevač  Justin Bieber (28) nedavno je morao otkazati sve nastupe i turneju 'Justice World Tour' iz zdravstvenih razloga. U objavi na Instagramu otkrio je svojim fanovima kako mu je jedna strana lica paralizirana te se radi o Ramsay Hunt sindromu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
- Pozdrav ljudi, htio sam vas obavijestiti o tome što se događa. Kao što možete vidjeti ne mogu micati dio lica. Imam ovaj sindrom koji se zove Ramsay Hunt sindrom i to je od virusa koji napada živce u mom uhu i moj facijalni živac i zato ne mogu micati dio lica. Kao što vidite ne mogu se nasmijati i ne mogu trepnuti ovim okom - rekao je Justin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Justin Bieber (@justinbieber)

- Ne mogu vjerovati da ovo govorim jer sam mislio kako mi je bolje i radio sam sve kako se ov ne bi ponovilo, ali izgleda da se stanje pogoršalo.  Učinila sam sve da mi bude bolje, ali moja bolest se pogoršava - rekao je pjevač.

NEDAVNO HOSPITALIZIRANA Objavili da je Hailey Bieber trudna pa im je manekenka odbrusila: Ostavite me na miru

  - Srce mi se slama što ću morati odgoditi sljedećih nekoliko nastupa jer su mi liječnici tako naredili. Volim vas ljudi, odmorit ću se i ozdraviti - zaključuje.
 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • MarjanaKrstavac 13.06.2022.

    ovaj brak sa HB ga je bas uništio,niti je više ičemu ,pokušava vratiti staru slavu ali slabo ,kažu HB ga spasila,vidim sav uvenuo ,ostario ,usukao se steta sto reklo bi se da se i drogira ma momak propao a kad ga se sjetim bio icona ,a tek mu je samo 28 ,hm kad vidim Beckham još uvijek atraktivniji od većine mladih ali koliko je Scooter radio loših promocija radi koncerata više ljudi niti vjeruju isto kao što mu žena imala kap a sutradan partijala

  • Histrion 11.06.2022.

    Sunce ti jeb... šta ču sada,a umjetnik mora biti zdrav.

  • Dagi 66 11.06.2022.

    to onaj pajdo sa koridora

Komentiraj...
Vidi sve komentare