To je to što me zanima!

Big Brother muči Romana: Što ti je najvažnije, Marina ili pivo?

Red ljubavi pa red svađe pa onda opet red ljubavi. To je top recept našeg BB para Marine i Romana. Nakon ljubomornih ispada, Romano opet voli svoju Marinu najviše na svijetu
Vidi originalni članak

Ja te volim najviše na svijetu! Umro bi za tebe! To mi je sve na svijetu - iće, piće, ove tvoje noge! Bio sam ludilo dok nisam vidio ovo, pričao je pripiti Romano Marini aludirajući na Fabijevo 'motanje' oko nje. 

Cijelu situaciju je objasnila i Marina u ispovjedaonici.

- To je sve bilo radi Fabija. Evo, sada kada Fabija nije bilo u blizini, Romano je totalno normalan. Ja mu to zaista ne zamjeram, jer po meni je bolje da on meni tako nešto kaže i da se mi posvađamo nego da tu nekoga vrijeđa ili radi neke gluposti zbog čega bi možda bio i diskvalificiran. Fabio nas sve živcira, njega pogotovo. Ima negativnu energiju koja loše utječe na sve nas - rekla je.


 
Glavni akter priče, Romano, također je došao na 'čašicu razgovora' s Big Brotherom, koji mu je ponudio da bira što mu je najvažnije u životu - alkohol ili Marina.

- Marina! Definitivno. No sada kad kažeš alkohol. Ne možeš mi reći da ne mogu popiti sad jednu pivu! Ali kad bi birao normalno da bi izabrao nju, iako ne možeš mi uskratiti da ne popijem u sedam dana barem nekoliko pivi - odgovorio je.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • zahira45 29.05.2016.

    Ma Fabio je za vas oličenje pristojnosti i kulture....koji likovi.

  • KrešoKaniški 29.05.2016.

    Dajem im 2 mjeseca posto izadju iz bb kuce, kad se marino malo opije bit ce ljubomoran i to bi moglo "krvavo" zavrsiti!!!!! Nazalost!

  • siroce777 29.05.2016.

    da mu je stavio gajbu pive ispred nosa odgovor bi bio drugačiji

Komentiraj...
Vidi sve komentare