To je to što me zanima!

Big Brother u Africi - mjesto 'divljeg' seksa i burnih emocija

Učiteljica Betty i partner Bolt seksaju se od prvog dana. Goli hodaju po kući i ni ne trude se suzdržati. Beverly i Angelo prvo su pričali o braku pa se poseksali u kadi
Vidi originalni članak

U showu su si prije nekoliko dana izjavili ljubav, a sad su svoj odnos odlučili prenijeti na višu razinu. Nakon što su pred kamerama dirali jedno drugo po intimnim dijelovima, ljubili se, trljali pod plahtama uvjereni da ih nitko ne vidi i ne čuje, Nigerijki Beverly i Južnoafrikancu Angelu ostalo je samo jedno - poseksati se u kadi. 

Ljubili su se i dodirivali te uživali jedno u drugom. Prije 'ljute' akcije u kadi, par je čak razgovarao o braku nakon što izađu iz showa. 

U afričkoj 'Big Brother' kući Beverly i Angelo su već 67 dana i nadaju se da će barem jedno od njih dvoje osvojiti glavnu nagradu.  

U istom su se showu seksali Betty, učiteljica iz Etiopije i sustanar Bolt. Par je 'kliknuo' već na početku showa i nije im puno trebalo da se 'oslobode'. Betty svaku večer spava s njim u krevetu i seksaju se 'kao zečevi'. Učiteljica nakon seksa leži gola na krevetu i ne mari što joj cijeli svijet može vidjeti intimne dijelove. 

Idi na 24sata

Komentari 86

  • ariani 30.09.2013.

    trebalo bi zabraniti takav Big Brother jer jako loš za mladi naraštaj, uostalom, intima je naša svojina i ona nije za javnost, pa, zar smo životinje, oni se svugdje sexaju...? Užas...

  • seljanka72 28.09.2013.

    onak iskreno,da nema sexa nebi nitko ni gledao...možete pljuvati po tome al to drži gledanost

  • mama2misa 27.09.2013.

    Sada učenici iz prve ruke mogu pratiti sat zdravstvenog odgoja....

Komentiraj...
Vidi sve komentare