To je to što me zanima!

Bijesan k'o ris: Douglas ispred restorana napao paparazza

Slabost uzrokovana rakom grla očito je stvar davne prošlosti budući da je Michael na fotografu demonstrirao što se dogodi u slučaju da ga netko pošteno razljuti
Vidi originalni članak

Sa suprugom Catherine Zeta-Jones (41) bio je na večeri u jednom restoranu u Londonu. Htjeli su biti sami, no, kao i uvijek, paparazzi su ih pratili u stopu. Ovaj put Michael Douglas (66) nije bio raspoložen za poziranje i smješkanje pa se fotografa odlučio riješiti na neprimjeren način. Kad su ih zamolili da se nasmiju i poziraju, Douglas je poludio i počeo nasrtati na fotografa. 

Naguravao ga je i htio mu izbiti aparat iz ruke jer ga je jako naživcirao svojim komentarima. Glumcu se očito vratila snaga koju je izgubio zbog raka grla. Dok je naguravao fotografa nije računao da pokraj njega stoji poveći broj njegovih kolega koji su smireno 'škljocali' svojim aparatima dok su se njih dvoje naguravali. Douglasa ne bi trebalo začuditi kad mu kroz nekoliko dana na kućnu adresu stigne tužba za napad. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • zikk 26.02.2011.

    gamad paparazzanska....ljudsko smeće i otrov....provociraju ljude, vrijeđaju i onda kad ih izbace iz takta sretni fotkaju njihove reakcije....puj! mućko đubre!!!! sve ih u zatvor za vrebanje i mobing!!!!!

  • SunTzu 25.02.2011.

    koje gluposti... Catrine nazove i javi gdje ce bit da se ovi sjate , ovaj senilac zaboravi pa se ide mlatit.....ehhh godine!!!

  • AnaTolja 25.02.2011.

    paparazze bi trebalo zabraniti! To je čisto vrebanje....a to se svugdje kažnjava, samo se paparazzima svašta dozvoljava i onda još ti strvinari tuže ljude kojima zagorčavaju život...

Komentiraj...
Vidi sve komentare