To je to što me zanima!

Bijesna Ana će prijaviti Jakova policiji zbog susreta s Larom

Nakon što je ipak pustila Laru i Jakova da se vide, Ana ga zbog ljubomore prijavi policiji. Nela i Tonči doživljavaju prisni trenutak kada ga ona posjeti u zatvoru
Vidi originalni članak

Lucijan podržava Nelu u njenom naumu da ode k Tončiju, no zauzvrat traži informaciju o Jakovljevom i Larinom mjestu sastanka. Ana ipak pušta Laru i Jakova da se vide. Presretni zbog susreta ni ne slute koji je njezin plan. Naime, Ana iz ljubomore prijavljuje Jakova policiji. Ipak, uhvati je grižnja savjesti te ga odlazi upozoriti, no samo jedan pogled na Jakova i Laru u ljubavi u njoj ponovno probudi bijes. Policija okružuje crkvu i Jakov je prisiljen predati se, unatoč Larinim molbama.

Vlado otima Dinka te njih dvojica postižu dogovor. Vlado će Dinku osigurati lažne isprave i nešto novca, a Dinko će predati Karmen. Iako se pravi odlučan, Dinku taj dogovor užasno teško pada te se od jada opija. Istodobno, Esma je zabrinuta zbog njega i priznaje Karmen da se zaljubila. Nela i Tonči doživljavaju prisni trenutak kada ga ona posjeti u zatvoru.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare