To je to što me zanima!

Bijesna Lady GaGa: Glazbena je industrija jeb... muški klub

Pjevačica je bez ustručavanja takve ocjene izrekla na Billboardovoj dodjeli nagrada za žene u glazbi pa je čak dobila i pljesak. Dodijeljeno joj je posebno priznanje
Vidi originalni članak

Lady GaGa se žestoko obrušila na svjetsku glazbenu industriju, rekavši da nije ništa drugo nego jeb… muški klub. Pjevačica je bez ikakvog problema takve ocjene izrekla na Billboardovoj dodjeli nagrada za žene u glazbi, pa je čak dobila i pljesak. Dodijeljeno joj je posebno priznanje kao skladateljici i pjevačici:

- Tako sam dugo pokušavala i trudila se da me shvate ozbiljno, da vide i čuju moju glazbu, a ne da samo gledaju moje tijelo. Dok stvaraš glazbu, nemaš baš uvijek osjećaj da ljudi shvaćaju da imaš glazbeno znanje i da točno znaš što radiš. Sve samo zato što sam žena - rekla je jedna od najpoznatijih glazbenica na svijetu.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • KRUGER07 15.12.2015.

    A di su ti sise.ha ha

  • MXE 14.12.2015.

    Za sve one koje Gagu ne smatraju glazbenicom, tekstopiscem, žena je napisala skoro svaku pjesmu na svkom svojem albumu, dok npr. precijenjena Beyonce i Rihanna, nisu napisale skoro ni jednu pjesmu za sebe uopće + za one koje misle da ona ne zna pjevati neka pogledaju njen bilo koji jazz nastup ili nastup na Oscarima ove godine. Nema na čemu. I još bi prokomentirao nešto, evo uzeti ću za primjer komentare jednog članka Charlia Sheena (koji je poznati kockaroš, alkoholičar, dogeraš, itd.) u kojima mogu vidjeti barem 60% komentara tipa: kralj, car, legenda i sada usporediti ću njega i Gagu (koja javno promovira jednakost, slobodu govora, da volimo sebe onakve kakvi jesmo, za borbu protiv nasilja nad maloljetnicima, itd.) koja dobiva troduplo više mržnje zbog čega? Jer ženu boli qrac što itko misli o njoj i što nije po standardnima "normalne" žene.

  • Iskrena mala 14.12.2015.

    Ona bi htjela da ne gledaju njeno tijelo a više je gola nego obučena. To mi isto kao što je Severina pjevala u nekoj svojoj pjesmi kako je ona vjerna i nikome neda .......... Inače su mi ok pjesme od Gage ali ona mi je pojavom grozna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare