To je to što me zanima!

Bijesni Liam Neeson: Gađate psa kamenjem? Prebit ću vas

NEMA ZAFRKANCIJE Glumac je u parku čuo kako žena viče na tinejdžere da prestanu tući psa. Zaprijetio je nasilnim mladićima. Pobjegli su kad je došla policija
Vidi originalni članak

Dok je trčao njujorškim Central parkom, Liam Neeson (61) začuo je kako žena viče na trojicu tinejdžera da prestanu tući psa.

U maniri akcijskog junaka, poput onog iz kultnog filma “96 sati”, glumac je priskočio u pomoć. Dojurio je i zaprijetio nasilnicima koji su psića stjerali u kut i gađali ga kamenjem.

- Viknuo je da im je bolje da prestanu ili će ih premlatiti, no ovi su mu samo uzvratili da mu je bolje da gleda svoja posla. Tad je Liam uistinu pobjesnio i još jednom ih upozorio da otiđu ili će nadrapati - ispričao je očevidac.

Na te riječi zlostavljači su istog trenutka ispustili kamenje i pobjegli. No ispostavilo se da se nisu uplašili glumca nego policajca koji mu se s leđa približavao. Iako su nasilnici otišli, Neesonovu poslu tu nije bio kraj. Suosjećajni Irac kleknuo je kraj psa i mazio ga, pokušavajući smiriti uplašenu životinju. Policajac ga je morao otjerati. 
Objasnio je glumcu da može otići kući te da će se on pobrinuti da bude zbrinut.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • luka nola 22.03.2014.

    Liam je najseksi muškarac svih vremena

  • Caleb Mandrake 22.03.2014.

    uletio je u stilu jedi viteza

  • Eos_2 21.03.2014.

    Novinar Independenta ga naziva non stop starr , tj. non stop zvijezda ! Zaista gosodin Liam je upravo to !

Komentiraj...
Vidi sve komentare