To je to što me zanima!

Bijesni Mladen usred koncerta sišao s bine i častio psovkama

Pjevač grupe TBF pobjesnio je jer mu je tijekom nastupa u jednom zagrebačkom klubu reflektor jako udarao u oči. Ekipa iz benda još nije komentirala incident
Vidi originalni članak

Koncert TBF-a u zagrebačkom klubu rasplesao je obožavatelje sve do trenutka kada je pjevač Mladen Badovinac (36) izgubio živce. Pobjesnio je jer mu je reflektor jako udarao u oči. Mladen je tada bacio mikrofon, počeo luđački psovati i demonstrativno je sišao s pozornice. Svi su ga gledali u šoku jer im nije bilo jasno kako je zbog običnog svjetla mogao tako izgubiti živce. 

Bend je unatoč tome nastavio svirku, ali atmosfera je već bila narušena. Nakon što je TBF bez Mladena otpjevao jednu pjesmu, on se ipak vratio na pozornicu. Počastio je publiku s još nekoliko psovki i počeo pjevati. Prije bisa kolege iz benda očito su ga uspjele smiriti jer se pjevač na kraju koncerta počeo duboko ispričavati za djetinjasto i bezobrazno ponašanje. Ekipa iz benda još nije komentirala incident.

- Sve je bilo odlično i nije nam jasno zašto je Mladen odlučio sve upropastiti - rekla je obožavateljica.

Mladen Badovinac o debljini: Skroz sam se zgadio sam sebi

Idi na 24sata

Komentari 59

  • beti-eti 07.10.2013.

    jednom sam ga slušala na radiju, najavljivao koncert, grozno, nije bio u stanju sročiti jednu pametnu rečenicu. jadna voditeljica se trudila iz petnih žila da razgovor bar na nešto liči. Jedina predobra pjesma ima je Dogodila se ljubav, ali za to je vjerojatno najviše zaslužna Lea Dekleva.

  • luka nola 05.10.2013.

    Ovaj frajer je užasno nervozan tip..uvjerila sam se u to tako da me ovo ne čudi od njega

  • gallaz 05.10.2013.

    slika govori 1000 rijeci!

Komentiraj...
Vidi sve komentare