To je to što me zanima!

Bijesni Shia zaprijetio dečku obožavateljice: Mogu te ubiti!

Glumcu je tijekom ručka u jednom restoranu prišla obožavateljica. Nakon razgovora s njim briznula je u plač što se nije svidjelo njezinom dečku. Izbio je incident
Vidi originalni članak

Shia LaBeof (27) u privatnom životu poznat je po ispadima bijesa i negativnoj reputaciji. Glumac je izazvao incident tijekom ručka u jednom londonskom restoranu. Zvijezda filma 'Transformers' rastužila je obožavateljicu koja je nakon razgovora s njim čak briznula u plač. To se nije svidjelo njezinom dečku što je rezultiralo obračunom. Glumac je nasrnuo na muškarca govoreći mu: 'Mogao bih te ubiti'.

Bijesnog glumca iz restorana su potom udaljili zaposlenici i gosti. Svjedoci incidenta ispričali su da je do obračuna došlo jer je glumac uznemirio muškarčevu djevojku. 

- Bilo je strašno, bio je izvan kontrole - komentirali su. 

Ovo je drugi ispad bijesa američkog glumca u Britaniji. U listopadu je izazvao incident u jednom londonskom pubu i to tijekom pauze od snimanja filma 'Bijes' s Bradom PittomDok se slikao s obožavateljima, glumcu je pripiti posjetitelj u jednom pubu uzeo šiltericu s glave i našalio se da će je zadržati kao suvenir, što je izbezumilo glumca. Razmaženi glumac navodno je skočio sa stolca i nasrnuo na mladića. No, nekoliko posjetitelja upetljalo se i razdvojilo ih prije no što je izbila velika tučnjava. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • ariani 10.12.2013.

    ovaj lik nije vrijedan spomena....

  • kopin 09.12.2013.

    kad ti slava vudre u glavu, a nemaš mozga....zna to biti zajebano

  • 1 0 0 K A 09.12.2013.

    on zaboravlja da zivi od kolicine obozavatelja

Komentiraj...
Vidi sve komentare