To je to što me zanima!

Bila je čistačica, a danas živi u izobilju s M. McConaugheyjem

Supruga Matthewa McConaugheyja u Ameriku je stigla s 19 godina iz rodnog Brazila. Nije znala engleski jezik, a prije veze s glumcem radila je kao sobarica
Vidi originalni članak

Kada je stigla u Ameriku s 19 godina, brazilska manekenka nije znala engleski jezik i radila je kao sobarica.

- Ne dolazim iz bogate obitelji tako da nisam mogla nazvati oca i reći mu: 'Plati moje račune', morala sam raditi - izjavila je Camila Alves (31) u američkom talk showu The View.

Supruga glumca Matthewa McConaugheyja s kojim ima troje djece, sina Levija (4), kći Vidu (3) i četveromjesečnog sina Livingstona, oca smatra zaslužnim za svoju radnu etiku.

- Otac mi je uvijek govorio da prije nego postanem kraljica, prvo moram naučiti upravljati vlastitim carstvom. Tako da sam čistila kuće i radila po restoranima - rekla je.

No to nije dugo potrajalo jer je 2007. godine u holivudskom klubu Hyde upoznala sadašnjeg supruga.

- Nisam imala pojma tko je on. Tada je imao veliku bradu i nosio veliki šešir na glavi - otkrila je Camila koja je u bračnu luku s glumcem uplovila tek u lipnju 2012. godine nakon pet godina veze.

Idi na 24sata

Komentari 121

  • rijekaaa 26.03.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • lokalni 26.03.2013.

    svaka čast netreba se sramiti nikakvog poštenog posla.

  • 26.03.2013.

    bila je čistačica...aha...čistila je "drugarima"puške :-))))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare