To je to što me zanima!

Bila je nezadovoljna: Britney je od dečka dobila bujnije grudi

Britney Spears bila je nesretna svojim izgledom pa ju je brižni dečko, maneken Sam Asghari, da je oraspoloži, iznenadio plastičnom operacijom grudi
Vidi originalni članak

Britney Spears (35) u vezi je s modelom Samom Asgharijem (23) od kraja prošle godine. Mlađahni Sam iznenadio je pjevačicu.
Kupio joj je nove, bujnije grudi jer je bila nezadovoljna izgledom.

U tajnosti joj je prije nekoliko tjedana dogovorio plastičnu operaciju u Los Angelesu, a oduševljena Britney prezadovoljna je rezultatima i novim izgledom. Sam i pjevačica zajedno vježbaju te smatraju da je Britney dovela tijelo gotovo do savršenstva. Smetao joj je tek taj mali detalj da bude u potpunosti zadovoljna, a kako to nisu mogli postići vježbanjem, stvar su riješili kod plastičnoga kirurga.

Uskoro planiraju vjenčanje i u sklopu priprema za veliki dan ovo nije jedini zahvat koji je Britney napravila za budućeg muža, a vjerojatno ni posljednji. Nedavno su snimljeni i kako uživaju u Disneylandu s Britneyinim sinovima Jaydenom Jamesom i Seanom Prestonom. Pjevačica djecu ima iz prvog braka s plesačem Kevinom Federlineom. Nakon samo pet mjeseci veze vjenčali su se, a nakon samo dvije godine se i rastali.

- To je bilo ludo vrijeme, stil života kakav nisam priželjkivao - rekao je Kevin Federline.

Britney je Sama Asgharija upoznala na snimanju spota za “Slumber Party”. Prijatelji kažu da je dugo nisu vidjeli ovako sretnu, a da misle ozbiljno, dokazuje i činjenica da se par sve češće druži s njenim sinovima.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • bree77 12.09.2017.

    Divim se kako je pala pod utjecaj balavca....draga jos samo ta sitnica i voljet cu te do groba....meni ces biti najljepsa...jadno.

  • 12.09.2017.

    opa sada dobro izgleda

  • Wrazica. 12.09.2017.

    Nije valjda da si sama nije mogla priustiti povecanje grudi!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare