To je to što me zanima!

Bila je opsjednuta kilažom, sad ponosno pozira potpuno gola

Supruga Johna Legenda priznala je kako je prije trudnoće previše pazila na svoju kilažu. Nakon što je rodila kćerkicu Lunu ona se opustila te je za društvene mreže pozirala sasvim gola
Vidi originalni članak

Američka manekenka Chrissy Teigen (31) bila je opsjednuta kilogramima i stasom prije nego što je rodila kćer Lunu.

- Vagala sam se tri puta dnevno, u osam ujutro, u jedan poslijepodne i osam navečer. Tijekom trudnoće napokon sam prihvatila svoje tijelo - rekla je.

Supruga Johna Legenda pratitelje je jučer obradovala fotografijom na kojoj tijekom razgovora s urednicom časopisa Sports Illustrated, pozira potpuno gola na stolici.

Naime, manekenka je nedavno snimila editorijal za časopis u bikiniju. Povodom Dana zaljubljenih Chrissy je za časopis LOVE uskočila u mrežaste čarape, na bradavice je stavila naljepnice i u takvom izdanju otvarala usta na veliki hit 'Ordinary People' svog supruga.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • irinn 19.02.2017.

    Meni ta ženska uopće nije lijepa, ima neku čudnu facu

  • sandstorm 18.02.2017.

    80'ih i donekle 90'ih manekenke i glumice su se slikale s nekim razlogom..bilo to naslovnica ili reklama za neki proizvod. Danas najmanje toga...sami selfiji i to po 100 puta na dan i gdje god se okrenes. Koliko god (mozda ili ne) bile lijepe dosta brate vise..! Nisu zanimljive sve te guz.ce i sta sve ne pokazuju

  • yocko 18.02.2017.

    Bolja je ova plavuša što stoji kraj nje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare