To je to što me zanima!

'Bila sam u depresiji pa sam stalno jela i udebljala se 15 kila'

Za časopis Extra Minea je rekla kako je razdoblje depresije za nju stvar prošlosti. Spremna je za nove pothvate koji će nekima biti šokantni i spremna je za ljubav
Vidi originalni članak

Tijekom posljednjih dana u mnogo smo navrata čuvli stihove njena hita iz 90-ih 'Da me 'oće Stipe' budući da je riječ o plagijatu zbog kojeg bi Tonči Huljić (49) mogao završiti u zatvoru. Renata Končić (33) poznatija kao Minea, za časopis Extra rekla je kako planira povratak na glazbenu scenu. Uz to, trenutačno pregovara o snimanju nečeg što bi moglo biti šokantno i za nju i za javnost zbog doze erotike koju sadrži.

Snimila je nove pjesme i smršavjela 15 kilograma koje je, kaže, nakupila prije tri godine dok je bila u depresiji nakon što je doživjela prometnu nesreću. Uz stres od prometne nesreće hrani ju je gurala i složena ljubavna situacija, točnije emotivno razočaranje. Sad je,kaže, zadovoljna sobom i jedino joj nedostaje muškarac. Za ljubav je uvijek spremna.

Izvorni članak pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Idi na 24sata

Komentari 48

  • july 22.03.2011.

    ma meni je baš sexy i nebi se skinuo sa nje do božića ,,,misim da je solidna pjevačica zgodna dobrog karaktera,tako da samo naprijed klinci će bit presretni ako izda novi cd

  • alfa33 21.03.2011.

    neznam odakle ljudima da je dobila poslove preko kreveta,ja sam je slušao kad priča i meni djeluje super inteligentna,tako je odmjerena i svaka joj riječ ima mjesta.a njen život je njena stvar.

  • SunTzu 21.03.2011.

    Svaki posao koji je dobila bio je preko kreveta! A nije ni za rad u kiosku!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare