To je to što me zanima!

Bilal u raskošnoj haljini 'ukrao' pažnju na otvorenju Eurosonga

Ovaj trenutak će mi zauvijek ostati u pamćenju. Kad sam bio dijete sjećam se da sam se gledao u ogledalo i zamišljao da hodam crvenim tepihom, rekao je Bilal Hassani
Vidi originalni članak

Bilal Hassani (19) predstavlja Francusku na ovogodišnjem Eurosongu s pjesmom 'Roi', a otkako se plasirao u natjecanje jedan je od favorita. U nedjelju je bilo otvorenje Eurosonga, a Bilal je stigao u raskošnoj bijeloj toaleti.

- Ovaj trenutak će mi zauvijek ostati u pamćenju. Kad sam bio dijete sjećam se da sam se gledao u ogledalo i zamišljao da hodam crvenim tepihom. Kako sam odrastao, puno ljudi mi je govorilo da se to nikad neće dogoditi jer sam bio čudan, drukčiji i ne zaslužujem to. Jučer sam hodao narančastim tepihom na Eurosongu, s outfitom koji sam zamišljao - pohvalio se Bilal na društvenim mrežama. 

Nakon generalne probe, Bilal se na ljestvici favorita popeo na treće mjesto, a mnogi smatraju i da će pobijediti. Počeo je pjevati sa samo pet godina, a nakon što je krajem prošle godine pobijedio na 'Destination Eurovision', časopis Tetu proglasio ga je ikonom francuske LGBT+ mladeži. 

Tekst eurovizijske pjesme Bilal je sam napisao. To je bio njegov način da se obračuna s 'hejterima' nakon što su ga napadali. U 2017. je priznao da je homoseksualac i zbog toga je primao prijetnje, među kojima i one smrću. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

ROĐENJE SINA GA JE DOKRAJČILO? Meghan sad mora biti jaka, Harry se slomio

Idi na 24sata

Komentari 64

  • Krašotica1986 15.05.2019.

    Imam tri mala sinčića u dobi do 3 godine, kad pogledam onako objektivno u šta se već sad pretvorio ovaj svijet uopće me strah pomisliti u kakvom će svijetu živjeti moji dečki 😔 trudim se i dajem sve od sebe da izrastu u dobre, marljive i poštene ljude i nadam se i zelim vjerovati da ce i oni željeti, htjeti i težiti da sebi stvore svijet koji ce biti ništa osim normalan, onako normalan ko što pojam normalan znači svakom normalnom biću....

  • nnjmkd 14.05.2019.

    Jako sam sretna jer živim u manjoj sredini, gdje se barem još donekle drži do osnovnih ljudskih vrijednosti. Ali, sin se sprema otići u svijet i tko zna kako će se nositi sa svim tim zamkama i nakaradnostima.

  • 14.05.2019.

    Bilal Hassani ili Bilallah Muhamed, sve je to bolest modernog doba. Ono što je neobično i nenormalno postaje društvu prihvatljivo. Ukratko, za ovo dobijem žućku garant.

Komentiraj...
Vidi sve komentare