To je to što me zanima!

Bilić: Razvod mi je poraz, a ljubav je najjača energija

Slaven Bilić s pravnicom Adrijanom bio je u braku 14 godina. Izbornik kaže kako su mu sada djeca najvažnija. S bivšom suprugom viđa se zbog njih
Vidi originalni članak

Odgoj djece je najvažnija, najteža i najbolja stvar. Nekad trebaš imati distancu da bi imao autoritet. Najvažnije je da si mu frend i da te poštuje, mišljenje je glasnogovornika humanitarne akcije “Korak u život”. Slaven Bilić (40) u intervjuu za Extru otkrio je kako su mu nakon razvoda od pravnice Adrijane (33), kći Alani i sin Leo važniji no ikad. Zbog njih pokušava što više vremena provoditi u Splitu, gdje žive, a u Zagreb dolazi na dan i pol.
- Ljubav je najjača energija. Ne nužno prema ženskoj osobi - zaključio je Bilić, koji se sa suprugom rastao lani, nakon 14 godina braka.
- To nije stvar na koju sam ponosan i naravno da je to poraz, ali istodobno i snaga. To znači da smo se ipak spremni suočiti s nekim stvarima i riješiti ih - ispričao je Bilić. Dodao je da se s Adrijanom viđa zbog djece. Za navodne ljubavi izbornika hrvatske nogometne reprezentacije ona je saznala iz novina. Navodno je bila u šoku. Tada su počele glasine kako i ona ljubi kolegu s Pravnog fakulteta u Splitu. Nije komentirala.

MILA, NELKA, IVANA...KOGA SLAVEN LJUBI?
Šuškalo se da je Slaven u vezi s Milom Horvat. Voditeljicu emisije “Volim nogomet” izbjegavao je od tada dvije godine. Ljetos je ginekologinja Nelka Tomić demantirala da je u vezi s Bilićem. Sa studenticom Ivanom Đeldum uslikali su ga nedavno. Slaven zato zazire od slikanja.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • svi_smo_doma 23.12.2008.

    Njegova bivša supruga je, sudeći prema navodima iz teksta, bila jako mlada kad se udala. Sad je u najboljim godinama, uspješna poslovna žena koja zna što hoće. Slavena više ne treba i to je njezin izbor. 14 godina braka je dugačak period za sticanje iskustava i skupljanje lijepih uspomena. Svatko odlazi na svoju stranu - bogatiji i ispunjeniji - vrijeme je za nove izazove, a očito su djeca i jednom i drugom na prvom mjestu - pravi ljudi. Slavenu želim svako dobro u nastupajućoj godini, naročito na privatnom planu!

  • zlorena 23.12.2008.

    uhhhh, dooobaaaar li je

  • nea-zg 22.12.2008.

    slaven je moja tiha patnja od 1998.al nis,ne primjecuje me bas..:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare