To je to što me zanima!

Bill Cosby stvara prijateljstva u zatvoru: Druži se s osobljem...

Zvijezda 'Cosby Showa' svakog dana prima pozive od svoje supruge, televizijske producentice Camille. Razgovori traju nekoliko minuta, a tek za nekoliko tjedana će Billa moći prijatelji i obitelj posjećivati
Vidi originalni članak

Bill Cosby (81) proveo je već tjedan dana iza rešetaka, a čini se da je sklopio i neka nova prijateljstva. Televizijska zvijezda puno vremena provodi pričajući s osobljem koje radi u zatvoru, piše TMZ. Kako Cosbyjev predstavnik prenosi, Bill kaže da osoblje ima puno poštovanja prema njemu i dobro ga tretiraju. 

Također, osim što se sprijateljio s ljudima oko sebe, zvijezda 'Cosby Showa' svakog dana prima pozive od svoje supruge, televizijske producentice Camille (74). Razgovori traju nekoliko minuta, a tek za nekoliko tjedana će Billa moći prijatelji i obitelj posjećivati. 

Cosby je prošlog utorka proglašen krivim za optužbu drogiranja i silovanja košarkaške trenerice Andree Constand. Zbog toga će odslužiti zatvorsku kaznu tri do deset godina. 

Prvog dana u zatvoru jeo je piletinu s povrćem i pireom, pio ledeni čaj, a za desert je dobio puding od vanilije, prenosi TMZ. Korisnici društvenih mreža su se našalili i nadaju se da se radi upravo o Jell-O pudingu čije je lice reklamne kampanje bio upravo Cosby 1987.

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 02.10.2018.

    sad u tim godinam u zatvor , sam je kriv

  • mad975.IA 02.10.2018.

    Cosby je dobio 3-10 godina zatvora, a trebao je dobiti 150 - 500 godina, ako je istina da je silovao i napastvovao 50_ak djevojaka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare