To je to što me zanima!

Billy Corgan optužio je Lanu Del Rey: Samo se želi obogatiti

Frontman The Smashing Pumpkinsa, Billy Corgan, izjavio je da Lana Del Rey ne zna pjevati. Misli da je samo pozerica kojoj je jedini cilj da se što prije obogati
Vidi originalni članak

Frontman The Smashing Pumpkinsa osnovao je bend jer je svojom glazbom i riječima pjesama želio promijeniti svijet. Billy Corgan (44) optužio je Lanu Del Rey (25) da ne zna pjevati i da je pozerica koja se samo želi brzo obogatiti.

- Ne razmišljam o preseljenju u Englesku. Dobro mi je u New Yorku. Živim kod bivšeg dečka i spavam na njegovu kauču, rekla je nedavno pjevačica koju ne zanima što o tome misli njezin sadašnji dečko Barrie James O'Neill, pjevač britanskog benda Kassidy.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Anette212 15.03.2012.

    Blago rečeno da sam opsjednuta Lanom Del Rey. Cura ima fantastičan glas i fantastične pjesme. Slušam ih stalno jer njezine melodije imaju na mene vrlo jak utjecaj. Snažne su. Tata joj je milijunaš (Rob Grant). Ona nakon školovanja otišla pjevati po New Yorku (malo pogledajte snimke ako vas zanimaju i to pod imenom Lizzy Grant). Evo, ja po prvi put čujem za tog Billya i tu grupu, a stvarno pratim medije. Kao što si i sam rekao @mrvjekica, najutjecajniji bend DEVEDESETIH! Sada će već od 2000. prošla cijelo desetljeće. Gdje je su oni sada?

  • JAX 15.03.2012.

    a ko je ta Lana??

  • mrvjekica 15.03.2012.

    njegov band je proglasen za najutjecajniji band devedesetih godina tako da se malo informiraj, on zna o cemu prica i cura nema pojma pjevati :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare